כללי יש לכם מוקאפים? שתפו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ARTLINE123;2268310:
מישהו יכול אולי להעלות את זה שוב???
יעזור לי מאוד...

ב״ה

אולי כדאי לפנות לD.H.K באישי..

• הוסף לסימניות
מעטפה וחותמת

הוא נותן להעלות רק קבצים קלים
בשביל לא לפתור בלא כלום צרפתי משהו

קבצים מצורפים

• Wax-Seal-Stamp-PSD-MockUp.zip
    11.2 MB · צפיות: 41
  • Wax Seal Stamp PSD MockUp.jpg
    KB 824.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אם אתם רוצים ישירות קבצים אז זה ממש לא הולך עם מוקאפים.
כל המוקאפים שיש לי שוקלים הרבה הרבה יותר ממה שניתן לעלות לכאן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2272142:
יש להם שם דברים מוצלחים!!
למה אני לא מצליחה להוריד? יש עוד שלא הצליחו?

גם אני לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
כנראה בעיה של חסימה, כי הצלחתי להוריד.

• הוסף לסימניות
ב״ה

במחשבה שניה, אולי כדאי כן להעלות לינקים וקישורים בכדי לא למנוע מאלו שאינם חסומים.
ואדרבה, מי שאינו חסום ויכול להעביר את הקבצים שהוריד לשרת פתוח מעולה!

• הוסף לסימניות
הי, הוצאת לי את המילים מהמקלדת...

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לבקש לשים אשכול זה של מוקאפים בתתי פורום כמו שיש תתי פורום לטקסטים וללוגואים?

• הוסף לסימניות
ב״ה

לדעתי עדיף לנעוץ. יש בפרוג מאות אשכולות בנוגע לבקשת מוקאפים, ולפעמים יותר פשוט להיכנס לפרוג וללחוץ. על אשכול נעוץ;)

זוהי רק דעתי, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2272867:
ב״ה

לדעתי עדיף לנעוץ. יש בפרוג מאות אשכולות בנוגע לבקשת מוקאפים, ולפעמים יותר פשוט להיכנס לפרוג וללחוץ. על אשכול נעוץ;)

זוהי רק דעתי, מה דעתכם?
יש לך ידע כיצד נועצים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה