יש לכם מושג באיזו תאורה צילמו בתקופה שלפני השואה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש את ילדי לילדים מהשטיטעלע ורוצה לצלם בסגנון של אז, איזו תאורה זו היתה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1199453:
אני רוצה לחפש את ילדי לילדים מהשטיטעלע ורוצה לצלם בסגנון של אז, איזו תאורה זו היתה???
תעלי תמונה - שאת רוצה לחקות את התאורה שלה
וננסה לנתח אותה

• הוסף לסימניות
הימור שלי: תאורת חלון גדול(ה) צמצם די סגור (אילוצים טכניים) ותריס איטי.
ולא לשכוח שהפילם תרם תרומה מכריעה למראה הסופי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1199464:
תעלי תמונה - שאת רוצה לחקות את התאורה שלה
וננסה לנתח אותה

אין לי כזו, רק בדמיון.....

• הוסף לסימניות
אכן תאורת חלון צידית (קרן אור) והשאר כבר אמרו
כמובן לא לשכוח ש/ל

• הוסף לסימניות
את יכולה לשחק אחרי הצילום בעריכה.
יש אקשנים שמביאים לך תוצאות מאוד דומות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיילי פייג;1199696:
את יכולה לשחק אחרי הצילום בעריכה.
יש אקשנים שמביאים לך תוצאות מאוד דומות.

איזה למשל?

• הוסף לסימניות
יש לי את התמונות האלו של הצלמת ויויאן מאייר - תיעוד אנושי מדהים של רחובות ארה"ב וקנדה, במאה שעברה.

אולי זה יתן לך השראה :)

קבצים מצורפים

• VM19XXW03271-10-MC.png
    KB 885.6 · צפיות: 11
  • VM19XXW03452-16-MC.png
    KB 812.5 · צפיות: 9
  • VM19XXW04198-03-MC.png
    KB 783.6 · צפיות: 12
  • VM19XXW04201-11-MC.png
    KB 919.1 · צפיות: 9
  • VM1956W03407-08-MC.png
    KB 927.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
דוגמא

תמונה אוטנטית שתיתן לך השראה

קבצים מצורפים

• משפחה.jpg
    KB 47.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
וואו, איזה יופי של תמונות!!!
אשכול "שווה"
תמשיכו להעלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה