מזגן יש לכם מזגן נייד במקרה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות מזגן נייד טוב.
יש לכם המלצה על חברה כלשהיא?

תודה!

• הוסף לסימניות
יש מזגנים ניידים רק של פמילי, והם דפוקים.

• הוסף לסימניות
למה? לא מזמן ראיתי שפרסמו נייד של אלקטרה
ולנו יש של פמילי והוא לא משהו, קשה לו לקרר והוא עלה במחיר של מזגן רגיל ויותר

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שקשה לו לקרר?
לוקח לו זמן או שהוא פשוט לא עובד מספיק טוב?

ויש לכם דגם ישן או חדש?

• הוסף לסימניות
לנו יש של פמילי, מאז שקנינו אותו, יש רק בעיות, לא ממליצה בכלל!!!

• הוסף לסימניות
מה ז"א בעיות?
מה למשל?

אין אף אחד שיש לו נסיון טוב עם המזגן הנייד שלו?

אני חייבת מזגן נייד
אין לי אפשרות להתקין מזגן במקום בו אני צריכה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי היום סוג של מזגן נייד של גולד ליין.
הרבה יותר טוב ממאוורר, וקצת פחות ממזגן.

לדעתי שווה למי שמעוניין באופציה נוספת למיזוג אוויר.

• הוסף לסימניות
מצטרפת למאוכזבות,
קנינו מזגן ניד של פמילי במחיר גבוה בהרבה ממזגן רגיל - וקיבלנו ממנו רק עגמת נפש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י להרגיש בבית;2113442:
מה זה אומר שקשה לו לקרר?
לוקח לו זמן או שהוא פשוט לא עובד מספיק טוב?

ויש לכם דגם ישן או חדש?

מה זה אומר? זה אומר כמה דברים:
א. הוא צריך תמיד להיות קרוב לחלון/ פתח אוורור, ואז צריך לדאוג לרעיון איך לסגור את שאר החלון הפתוח שמסביב לצינור. (אז הוא לא כ"כ נייד)
ב. אצלי הוא מראה כמה מעלות יש בחדר והוא מוריד במקסימום ל 27 מעלות. והוא רק מצנן מעט את האווירה שלא יזיעו. אם רוצים לחוש בקור צריך לשבת מולו.
ג. מסורבל למדי,כדי לעזור לו עוד קצת צריך למלא מים קרים במיכל שמחובר אליו.
ד. ואחרי כל זה, הוא גם יקר יותר ממזגן רגיל.
ה. קנינו לפני 4 שנים בערך

אבל....
אם אין לך ממש ממש אפשרות לעשות מזגן רגיל (אם שכירות עדיף להשתתף עם בעל הדירה) יתכן שכן שווה לכם, כי בסך הכללי לאחר כמה שעות מרגישים נעים בבית.

מקווה שהועלתי,
בהצלחה בהחלטה

• הוסף לסימניות
לי יש של פמילי, חדש משנה שעברה מקרר מצוין!!
אבל החיסרון הבולט שלו שהוא חייב להיות מחובר לחלון והסגירה שם מסורבלת מדי (ארוך להסביר) ובחלון של חדר השינה החדש שלי אי אפשר לסגור אותו בצורה הרמטית כך שהוא לא רלוונטי.
וגם שהוא מרעיש כמו טרקטור.
אבל בדירה הקודמת שלי הוא השתלב בחלון נהדר, עמד בקצה החדר (תופס קצת מקום) וקירר מצוין. בלעדיו לא הייתי שורדת את הקיץ שפויה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה