דרוש מידע יש לכם מיטות חדר שינה מסוג בסיסים?

• הוסף לסימניות
לנו יש מיטות כאלו
צפה בקובץ המצורף 595862

המיטות שלי הם של חברת ג'נסיס זו חברה אמינה ומעולה. אך עולה בהתאם...

תודה רבה על האינפורמציה המפורטת!
לגבי ג'נסיס - זה שם הפירמה של המיטה או של המזרון? הם הולכים ביחד? או שבוחרים מיטה לחוד ומזרון לחוד?

שוב תודה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על האינפורמציה המפורטת!
לגבי ג'נסיס - זה שם הפירמה של המיטה או של המזרון? הם הולכים ביחד? או שבוחרים מיטה לחוד ומזרון לחוד?

שוב תודה.
שם של פירמה של המיטות, המזרנים שלי הם של חברת מנדלבוים. אפשר לקנות גם מזרן של חברת ג'נסיס אבל עולה פי 4 משאר החברות.
וכמובן ניתן לבחור מיטה לחוד ומזרן לחוד.

• הוסף לסימניות
האם הסדינים עומדים מתוח ישר על המיטות בסיס?
הרי אין את המסגרת של הפרומיקה לדחוף את הקצבות של הסדין.
אשמח לכל מידע.
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע.
תודה
אכן, הסדינים לא ממש מתוחים גם תלוי בסט, בגודל.

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע.
תודה
אצלי דווקא כן מתוח יש את המסגרת של הבסיס שלשם אפשר לדחוף, אולי כי יש לי ארגז מצעים
אולי במיטות בלי ארגז מצעים אין את האפשרות

• הוסף לסימניות
לי יש בסיס ומעליו מזרן- לא זז.
קניתי מותחנים לסדינים ומאז הם לא בורחים לשום מקום ועומדים יפה ומתוח.

• הוסף לסימניות
האם מישהו עשה אצל עולם המזרנים בסיסים של נגר?
אשמח לשמוע פרטים.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה