מידע שימושי יש לכם מיני קיטשן? תבדקו שזה קרה רק אצלי:(

• הוסף לסימניות
יש מצב שיוצאות משם...
ותאמיני לי יש לי שאלות ואין לי תשובות...
אבל הבנתי שיש כזה מצב שתולעים נוצרות משום מקום בתוך מקומות מסויימים
בפרט עם רמת טמפ' מסויימת
נשמע סופר מוזר

• הוסף לסימניות
תולעות נוצרות מאוכל שנשאר באויר, במיוחד בטמפרטורת חום גבוהה כמו השבוע.
ואם נשאר שאריות אוכל התוך המכשיר אז זה די מובן.
נשמע סופר מוזר

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
היה לי את זה בבלנדר מקל של בראון, אפילו שאחרי כל שימוש השריתי באקונומיקה.

• הוסף לסימניות
לפי הבנתי עיקר הבעיה עם מכשירים שמתחממים ויש להם אפשרות לקליטת לכלוך בלי אפשרות לנקיון
באיזה חלק אמורה להיות בעיה?
כדאי לפרק את המיקסר? הוא גם מתחמם
עף לתוכו הרבה פעמים קמח וכדו'
חטפתי לחץ...

• הוסף לסימניות
ייתכן ונכנס זבובון שהשריץ על שארית אוכל,
בפרט כשמודבר בבשר, עוף וכו'.
להורים שלי המיני קיצ'ן קיצר והוציא ריח נוראי, בעקבות נוזל שנשפך לתוכו.
צריך להיזהר עם דברים רטובים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מזכיר לי סרטון שקיבלתי השבוע מה'מעניינים'.
יתכן וזה מה שהעלתה @עובדת מהבית, לא ראיתי-אני חסומה.

• הוסף לסימניות
הלכתי לבדוק את הבלנדר יד והטוסטר פיצה שלנו
בעעע

• הוסף לסימניות
עבדתי פעם באיזה משרד והיה תקלה במכונת בר מים (פיצוץ צינור פנימי) הזמינו איש שירות וכשהגיע ופתח את המכונה אוי מה שהיה בפנים גן החיות ופינת החי ביחד פשוט ישבו על הגוף חימום והיה להם נעים וכיף...

אני כבר לא שותה מאז מבר מים.....

• הוסף לסימניות
מה זה טוסטר פיצה?
זה לא בדיוק כמו מיני קיטשן?

וספרי מה היה שם?
תולעים?
לא סתם סוג של מכשיר יותר קטן צורות פסים או משולשים,
זה דומה?
לא מצליחה לפרק אחכה לבעלי..

• הוסף לסימניות
פעם כתבו באיזה עיתון שבמטחנת בשר זה נפוץ
לא חשבתי לפרק משהו מלחיץ.
אין לי מיני קיטשן אבל בלנדר מוט, טוסטר אובן מחכים לבדיקה
ולשאלה איך הם נוצרים לפעמים מריקבון כלשהוא ולפעמים חור קטן מזמין זבוב או עש להשרצה..
שימו לב שהזבוב לא צריך להיכנס יש לו צינור השרצה גם לנקודה קטנה מאד
(היה לי סיר עם טשונט מקולקל ובמכסה 3 חורים הוא פשוט כיוון את צינור ההשרצה וכמובן העפנו אותו- על המכסה היו עשרות נקודות לבנות... עד היום נגעלת להשתמש בסיר הזה למרות השריה באקנומיקה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה