מכונת כביסה יש לכם מכונת כביסה בוש? היו לכם תקלות איתה בחמש שנים הראשונות מהרכישה?

• הוסף לסימניות
חודש לאחר הקנייה (אולי פחות) נתקעה כמות לכלוך בפילטר ברמה שאף פעם לא ראיתי קודם, טכנאי שבא אמר לי שהמכונה נראית ישנה !! מי ישן? הוא! אמר שהמכונה עדינה מאוד ורגישה ללכלוכים ועשה טובה שלא לקח תשלום 'כי זה פעם ראשונה' אמרתי לו שאם הייתי יודעת שהמכונה עדינה וענוגה לא הייתי קונה.

• הוסף לסימניות
נהיה חור בדוד 3 חודשים אחרי הקניה
הטכנאי טען שזה מגוף זר...
אמממה שהגוף הזר מעולם לא נמצא
שילמתי בלית ברירה 900 שקל!!!גנבים!!!
ועכשיו מנסה להוציא את זה מהם
לא להתקרב לבוש!
בוש=בושה

• הוסף לסימניות
סימנס ובוש אותה חברה, יש להם מפעלים ברמות שונות, רצוי רק הגרמני.
אגב אצלנו במשפחה יש מכונה של בוש (לדעתי לא גרמני! אבל לא בטוח) 15 שנה, ועוד מכונה של LG 13 שנה, בלי תקלות מיוחדות...

• הוסף לסימניות
סימנס ובוש אותה חברה, יש להם מפעלים ברמות שונות, רצוי רק הגרמני.
אגב אצלנו במשפחה יש מכונה של בוש (לדעתי לא גרמני! אבל לא בטוח) 15 שנה, ועוד מכונה של LG 13 שנה, בלי תקלות מיוחדות...
אין להשוות בין מה שיוצר פעם להיום, גם לא באותה חברה ראה ערך אמקור

• הוסף לסימניות
לי היה סימנס. בת כמעט שנתיים, טכנאי אומר שלא ניתן לתקן. לדבריו לשלוח פניה לשרות לקוחות כי זה באמת מוקדם מידי. הבעיה שלפני כמה חודשים הלך לנו גם מייבש יקררר של בוש- כנ"ל. פחות משנתיים. ושלחנו פניה ולא התרשמנו שרוצים לעזור.
כבר לא קונה כלום בוש/סימנס. זה אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני חצי שנה קונסטרוקטה לאחר בירור מקיף עובד מצוין ואם המון פונקציות על כל השאר שמעתי בעיות ועל זה בקושי כמה טענות קלות אבל אני מכיר כמה חברים שיש להם את זה 3 שנים וזה אחלה מכשיר ללא תקלות
(של 8 קילו)

• הוסף לסימניות
גם לנו יש מכונת כביסה של קונסטרוקטה,

שירות לקוחות מצויין בנתיים בלי ויכוחים מה שהיה בעיה הגיע (ממליץ להאריך את האחריות),

אני מתרשם שהעניין זה רק תפילות!!!

פעם זה תקול והכל נאכל ופעם זה עובד יופי (במיקסר של בוש אכלנו קש...)

• הוסף לסימניות
לנו יש LG הנעה ישירה.
עובד על בסיס יומי 8-9 שנים ללא תיקון.
חמסה חמסה...

• הוסף לסימניות
אין להשוות בין מה שיוצר פעם להיום, גם לא באותה חברה ראה ערך אמקור
אני שומע את המשפט הזה כבר 30 שנה...
לא תמיד זה נכון. למשל טלפונים ניידים איכותיים של היום (לא כשרים כמובן...) עמידים פי 10 ויותר מאלו של לפני 20 שנה.
גם טויוטה של היום עמידה הרבה יותר מסוסיתא.

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על תביעה ייצוגית על פגם בייצור של בוש?
כבר שני טכנאים סיפרו לי ששמעו שמועות כאלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה