כללי יש לכם משאלה?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.. לא הצלחתי לראות את תיק העבודות.
אגב,
אין לך סבלנות?
יוני היה עושה את זה לא פחות טוב...
את רוב הדברים כבר למדו בקורס:)
אדי גרף נותנים את כל המשאלות?
מה עם איזה מיליון דולר??

• הוסף לסימניות
יפהיפה!! תתחדשו!

• הוסף לסימניות
מזזזזזזזזזזללללל טוווווווווווווווובבבב!

תתחדשו על האתר הנפלא והמושקע! איזה יופי!

יש לי משאלה!
אני רוצה לראות את תיק העבודות!
:)

• הוסף לסימניות
עיצוב יפהפה!!

• הוסף לסימניות
עיצוב מאד מאד יפה, אם כי לדעתי יש טיפה יותר מדי אפקטים (OTT) ובכל זאת זה מאד יפה.

דבר נוסף והכי חשוב, אני לא יודעת באיזה מסך אתם בניתם את זה, אבל לי יש מסך 22 אינץ' ולא הכל נכנס בו. העיצוב יוצא חתוך. כדאי אם אפשר ולהקטין הכל שיכנס למסך של 1024/768. רוב האוכלוסיה יש להם מסך בין 17-19 אינץ'.

אני מצרפת תמונה של צילום מסך אצלי, שתראה איך הכל חתוך.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 351.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אתר יפהפה!
המעצבת המופלאה שלך שוב שיחקה אותה, בגדול.

צריך רק לסיים אותו - - -
וגם לעשות לו התאמה לפיירפוקס.

ועכשיו המשאלה שלי,
והיא די קלה להגשמה:
מחכה לקבל את העידכונים!!!!

פסח כשר ומקסים ושמח.

• הוסף לסימניות
רק מחמאות

• הוסף לסימניות
כן, יש לי משאלה!
לראות את האתר יותר ברור ומובן, אהבתי את הכיון, אך כשניסיתי להיכנס יותר איבדתי את הכיוון. :)

• הוסף לסימניות
חזק מאוד! הרעיון והביצוע.
אבל למה בפיירפוקס זה לא מוביל לשום מקום?

• הוסף לסימניות
יופי של אתר!!!
נאבדנו בהנאה רבה במבוכיו...
(מומלץ להתאים אותו גם לגוגל כרום).

הרבה הצלחה הלאה!

• הוסף לסימניות
IE: נתמך
ספארי: חלקית
פיירפוקס: לא
גוגל כרום: חלקית
מקסטון: נתמך
אופרה: חלקית

• הוסף לסימניות
אתר מקצועי ומרשים ביותר.

המונמון הצלחה למשה קסלר וצוות "אדיגרף".

.

• הוסף לסימניות
רוצה לראות עבודות ואין , זה הופך את האתר לקצת לא יעיל בשבילי כלקוח פוטציאלי.

המון הצלחה

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה להכנס לשום קטגוריה? דף הפתיחה יפה, והסלוגן חזק מאוד אבל אני לא מצליחה להכנס לשום מקום הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;243994:
למה אני לא מצליחה להכנס לשום קטגוריה? דף הפתיחה יפה, והסלוגן חזק מאוד אבל אני לא מצליחה להכנס לשום מקום הלאה.
כנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;243994:
גם אני לא מצליחה!!!!:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה