מוס אפרסקים פשוט וקל: (כ-20 כוסיות בינוניות)חרשתי את האתר, חפרתי בכל האשכולות וההדרכות אבל,
לא מצאתי משהו כלבבי.
יש לכם מתכון לקינוח:
פרווה
בכוסיות
ניתן להכין מראש- נשמר טוב בהקפאה
טעים, צבעוני, מגרה,
לא מסובך להכנה.
????????????
תודה ענקית מראש!
כמה זמן לפני ההגשה אפשר להכין? טוב בהקפאה?מוס אפרסקים פשוט וקל: (כ-20 כוסיות בינוניות)
טוחנים (אפשר בבלנדר יד) 2 קופסאות אפרסק משומר ללא הנוזלים, עם 2/3 כוס סוכר או פחות (לפי הטעם)
בקערת המיקסר מקציפים 2 ריצ' פרווה, לקראת סוף ההקצפה מוסיפים 4 כפות אינסטנט פודינג וניל,
בתום ההקצפה מוסיפים לקצפת מחצית מכמות האפרסקים הטחונים.
מזלפים בכוסיות אישיות בינונית, ומקפיאים לחצי שעה להתייצבות.
שופכים מעל כף- כף וחצי מהאפרסקים הטחונים.
יוצאות כוסיות יפות וטעימות בצבע בננה ומעל שכבה צהובה.
בהצלחה.
אני לא נמצאת בפורום לנשים ולכן אין לי גישה ללינק הזה, אשמח שתפתחו לי אותו כי לאחרונה אני מחפשת מתכונים מסוג זה. תודה!!!כתבתי לא מזמן כאן:
https://www.prog.co.il/threads/קינוחים-מוצלחים-ללא-ביצים-חיות.422103/page-2#post-6204385
לא ניסינו להקפיא אבל במקרר נשמר גם שבוע מצוין!
מומלץ מאוד.....
סליחה, לא שמתי לב ששאלת באיש את רעהו...אני לא נמצאת בפורום לנשים ולכן אין לי גישה ללינק הזה, אשמח שתפתחו לי אותו כי לאחרונה אני מחפשת מתכונים מסוג זה. תודה!!!
קוקטייל פרות: (יוצא טעייםםם בטעם של חלבי!)
1 קופסה אפרסק שימורים (עם הנוזלים)
1 ריץ'
1 קופסה פודינג וניל
ליטר מיץ תות בננה (מנקטר/מבקבוק) - של ספרינג הכי מוצלח (רק ליטר, לא ליטר וחצי)
לערבב הכל בבלנדר.... (אם לא נכנס הכל יחד אפשר לשפוך רק חלק מהתות בננה ולערבב אחר כך את השאר)
שכחתי לכתוב...כמה זמן לפני ההגשה אפשר להכין? טוב בהקפאה?
חרשתי את האתר, חפרתי בכל האשכולות וההדרכות אבל,
לא מצאתי משהו כלבבי.
יש לכם מתכון לקינוח:
פרווה
בכוסיות
ניתן להכין מראש- נשמר טוב בהקפאה
טעים, צבעוני, מגרה,
לא מסובך להכנה.
????????????
תודה ענקית מראש!
איזה מיץ מומלץ?2 כוסות מיץ
מוס אוריאו- הכי קל בעולם
כתבתי לא מזמן כאן:
https://www.prog.co.il/threads/קינוחים-מוצלחים-ללא-ביצים-חיות.422103/page-2#post-6204385
לא ניסינו להקפיא אבל במקרר נשמר גם שבוע מצוין!
מומלץ מאוד.....
לכמה כוסיות זה מספיק?מוס חלבה עם תחתית קורנפלקס וחמאת בוטנים - טעים להפליא
תודה.שכחתי לכתוב...
שומרים רק בהקפאה.
רבע שעה לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.
עורכת את תגובתי.
לכמה כוסיות זה מספיק?
שלי - יוצא בערך 2 ליטר (אולי קצת יותר)לכמה כוסיות זה מספיק?
קופסאות אפרסקים גדולות או קטנות?מוס אפרסקים פשוט וקל: (כ-20 כוסיות בינוניות)
טוחנים (אפשר בבלנדר יד) 2 קופסאות אפרסק משומר ללא הנוזלים, עם 2/3 כוס סוכר או פחות (לפי הטעם)
בקערת המיקסר מקציפים 2 ריצ' פרווה, לקראת סוף ההקצפה מוסיפים 4 כפות אינסטנט פודינג וניל,
בתום ההקצפה מוסיפים לקצפת מחצית מכמות האפרסקים הטחונים.
מזלפים בכוסיות אישיות בינונית, ומקפיאים לחצי שעה להתייצבות.
שופכים מעל כף- כף וחצי מהאפרסקים הטחונים.
יוצאות כוסיות יפות וטעימות בצבע בננה ומעל שכבה צהובה.
בהצלחה.
סליחה על ההקפצה,מוס אוריאו- הכי קל בעולם
מקציפה 2 קצפת עם 2 כוסות מיץ וחבילת אינסטנט פודינג וניל
אחרי שזה מוקצף חזק-
מוסיפה שברי עוגיות אוריאו
מחלקת לכוסיות אסטטיות,
ושמה למעלה עוגית אוריאו לקישוט.
זה הכל!
(את יכולה כמובן להכין מתכון בסיסי עם הפרדת ביצים וכו',
אני באופן אישי מעדיפה בלי ביצים, וזה גם יותר קל.)
תוכלי להוסיף כל דבר שבא לך-
מקפה ופצפוצים
ועד חומרי קישוט יקרים יותר אותם תוכלי למצוא בחנויות למוצרי אפיה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים