תוכנות יש לכם ניסיון עם גיבוי ענן? על איזה אתם ממליצים?- onedrive / google drive / dropbox

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר על גיבוי בענן באחת מהאופציות הללו
(כמובן בתשלום וברכישה של כמה TB לגיבוי של כל המחשב וסנכרון שינויים)
onedrive - google drive - dropbox
תודה מראש על כל מידע.

• הוסף לסימניות
^

• הוסף לסימניות
חשוב לזכור כי לחששות של פריצה וכדומה אין סוף...
אנו צריכים לברר ולעשות את השתדלותינו המירבית ותו לא..
אני באופן אישי משתמש בגיבוי של גוגל דרייב.(עם שחזור הכולל מייל וsms לחשבון +אימות דו שלבי-זאת ברמת ההשתדלות המיטבית...)
וכן.אני תמיד ממליץ (לעוד יותר "יתר ביטחון"...)מידי תקופה לגבות את הענן בכונן גיבוי קשיח חיצוני.
בדרייב ניתן לעשות זאת בקלות על ידי הורדת תיקיות
תראה בלינק כאן https://www.prog.co.il/threads/איך-מורידים-מגוגל-דרייב.172799/post-8345582
לסקירה באופן כללי על הסוגי ענן שציינת ראה כאן
תשקול את היתרונות שבכל אחד ותחליט.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
חשוב לזכור כי לחששות של פריצה וכדומה אין סוף...
אנו צריכים לברר ולעשות את השתדלותינו המירבית ותו לא..
אני באופן אישי משתמש בגיבוי של גוגל דרייב.(עם שחזור הכולל מייל וsms לחשבון +אימות דו שלבי-זאת ברמת ההשתדלות המיטבית...)
וכן.אני תמיד ממליץ (לעוד יותר "יתר ביטחון"...)מידי תקופה לגבות את הענן בכונן גיבוי קשיח חיצוני.
בדרייב ניתן לעשות זאת בקלות על ידי הורדת תיקיות
תראה בלינק כאן https://www.prog.co.il/threads/איך-מורידים-מגוגל-דרייב.172799/post-8345582
לסקירה באופן כללי על הסוגי ענן שציינת ראה כאן
תשקול את היתרונות שבכל אחד ותחליט.
בהצלחה.
הייתי מכפיל את הכוננים ל2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה