יש לכם נסיון בתרפיה בחיות?

• הוסף לסימניות
עזר לילדיכם?
כל מידע יתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
תודה.
אני מחפשת תגובות מכאלה שזה עזר לילדיהם, לדעת אם זה שווה או משתלם.

• הוסף לסימניות
נסיון מטיפול

נכתב ע"י RacheliArt;1094044:
תודה.
אני מחפשת תגובות מכאלה שזה עזר לילדיהם, לדעת אם זה שווה או משתלם.

אני מכירה שכנה שהיתה וגם גיסה שלי התנסתה בטיפול עם בעלי חיים במרכז "תרפי חי" והם ראו שינויים אדירים ממש היו מרוצים שמעתי עליו הרבה....

• הוסף לסימניות
עבדתי בעבר עם תרפיסטית מוסמכת וותיקה. ישבתי איתה בטיפולים והיא הסבירה לי המון. מתגלים דברים מדהימים, הילדים מוציאים מתוכם את כל הטוב שבהם, את המצוקות והקשיים. מומלץ!

אבל שימי לב, ישנם ילדים שאינם מתחברים לחיות (לא מדברת על אלו שמפחדים-- הפחד יורד תוך כדי טיפול) יש ילדים שזה מעורר בהם גועל ודחיה.

• הוסף לסימניות
עוזר מאוד! לוקח זמן. וצריך מטפלת טובה.

• הוסף לסימניות
תוכלי לפרט?

• הוסף לסימניות
מרכז תרפי חי שייך למטפל חרדי בשם אלי מושקוביץ והוא מטפל מוסמך בעזרת בעלי חיים עם תעודות ונסיון הוא מקבל בבני ברק וגם בירושלים וקרית ספר
שמעתי עליו הרבה המלצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה