יש לכם סגירת גג אלומיניום לסוכה? ספרו לי מניסיונכם...

• הוסף לסימניות
אם תצליח למצוא פתרון לבעיה שלנו - אנחנו בל"נ הראשונים שנקנה ממך בתשואות חן-חן.

• הוסף לסימניות
לי יש גג ישן פח גלי לבן, מורכב על מסילות,
שנמשך עם חוט לפתיחה וסגירה.
למניעת חדירת גשם, מעליו יש פח בצורת ר' הפוך מהקיר לכיוון הגג
מודבק היטב עם סיליקון וטפט,
עדיין יש לפעמים נזילות על הקיר.

השכנים שלי עשו לאחרונה גג חדש, הסוכה אצלם היא המשך של המטבח
הגג מורכב מחומר לבן ישר, עבה מאוד
נראה מסיבי, כמה שכבות, עם חומר בידוד
מורכב גם על מסילות.
אני חושבת שהם מאוד מרוצים.
אם זה מעניין אברר אצלם יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
לי יש גגון המשך של חדר
וב"ה חוץ מרעש של גשם ושל יונים הכל מעולה

• הוסף לסימניות
לי יש גגון המשך של חדר
וב"ה חוץ מרעש של גשם ושל יונים הכל מעולה

• הוסף לסימניות
לנו יש מאיסקורית נפתח כלפי מעלה
ברמת העקרון זה מכסה טוב ולא אמור להיות נזילות אלא שנכנס נזילות בגלל שהכל מורכב על אבן ירושלמית ומשם יש זחילה של קצת מים.
גם לנו יש את את הבעיה של האדים וגם הקירות מלאים באדים דקיקים (וזה גם הורס את הצבע של הקירות)
כמו"כ יש בעיית קור וחום שמצריכה מזגן
אזור המרכז

• הוסף לסימניות
לנו גם יש גג עם מסילה נפתחת כלפי חוץ, ומתחתיה מזרוני צמר סלעים ומתחת לזה (מבפנים החדר), יש לוחות אלומיניום בפרופילים. בסוכות פותחים וזה לא עבודה נוראית. היו הרבה נזילות (מהמסילות), והמתקין בא מספר פעמים ואטם, אבל זה לא עזר, ואז עשינו דבר פשוט ביותר, לבד, וזה עזר:
קנינו ברזנט בגודל המתאים, חיברנו את זה לקורות עץ שמחוברות לקיר הבנין. בסוכות מגלגלים את הברזנט. זה מנע נזילות לגמרי וכן הרעש של הגשם נחלש מאד! אם רוצים פרטים נוספים על דרך הביצוע, ניתן לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
לנו יש גגון שנוסע על מסילות חצי מהמסלול עד שבאמצע הדרך נעצר ואז מתרומם ונפתח כדלת הגגון פלסטיק מתחתיו יש אלומיניום 10 ס"מ של פנלית זה די אוטם מקור לא לגמרי אין נזילות נראה יפה אפי. שאת האלומניום עשיתי בעצמי לאחר שמתקין רצה מחיר מפולפל
ראיתי שכן שעשה כמוני אך בתוכו עשה מגשי פח ובתוכם חתך קלקר בגודל של המגשים כך שהם מבודדים טוב וגם קל להרימם כי הם לא גדולים

• הוסף לסימניות
יש לי גגון איסכורית מבודדת עבה כ10 ס"מ
נוסע על מסילה ואז יורד כלפי מטה.

בתוך הבית יש מן לוחות אלומניום למראה דקורטיבי.

היו נזילות בגג בשנה הראשונה ונאטם.
אבל חוץ מזה אטום פיקס! לא נזילות ולא רטיבויות (6שנים)

הגג נכנס בחפיפה מתחת לתקרה הקיימת בערך כחצי מטר.

הרעש של הגשם די מציק במיוחד בתחילת העונה
אחר כך מתרגלים.

אגב, כנראה הולכים לבנות מעלי ולכסות לי לפחות חלק מהסוכה
יש מצב למכור כזה גג?
(גודל 4/3 מטר בערך)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה, לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב:
אני עובד על רעיון שפני המרפסת, כלומר מתחת לפנלית,
יהיה עיצוב גם פריק בקלות, גם מבודד כמו שצריך, וגם יפה!

אגב, מי שסובל מהרעש של הגשם על הראש, שידע שיש פתרונות
די פשוטים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2045758:
אני עובד על רעיון !!

אודה לך אם תעדכן כאן בפורום כשאתה תתחיל לשווק את זה. גם אני מחכה למקצוען שיסגור לי מרפסת סוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;2046841:
אודה לך אם תעדכן כאן בפורום כשאתה תתחיל לשווק את זה. גם אני מחכה למקצוען שיסגור לי מרפסת סוכה.

זה לא פטנט, זו תוכנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרציפן;2040754:
לי יש סגירה של כמה יחידות הנכנסות זו בזו [כמו תריסים] - זה לכאורה הכי יפה ופרקטי, אבל חד וחלק אני לא מרוצה!!!!!! בחורף יש טפטופים מהרבה מקומות. [כל שנה אחרי סוכות עם תחילת החורף אני סותם פה ושם עם SIKA וכדו'.
ייתכן שזו בעיה ספציפית של המתקין [שבינתיים כמו התאדה מהשטח], אבל שאלתם אז אני אומר.

התכוונת לזה? (תמונה מצו"ב)

גם אנחנו רוצים כעת לסגור מרפסת סוכה, הבעיה שמתחתנו יש סוכה נוספת ולכן אין לנו אפשרות שהגג ייסע החוצה, אלא יעלה לצדדים או ייכנס עם מסילות מתחת לשטח מקורה שבצד ימין של המרפסת (זו המרפסת שמעלינו שגונבת לנו שליש מהסוכה) או שיש לכם רעיון אחר???

קבצים מצורפים

• סוככי-מסילות-11.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 149
  • סוככי-מסילות.jpg
    KB 112.8 · צפיות: 128
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוליווד;2047299:
התכוונת לזה? (תמונה מצו"ב)

גם אנחנו רוצים כעת לסגור מרפסת סוכה, הבעיה שמתחתנו יש סוכה נוספת ולכן אין לנו אפשרות שהגג ייסע החוצה, אלא יעלה לצדדים או ייכנס עם מסילות מתחת לשטח מקורה שבצד ימין של המרפסת (זו המרפסת שמעלינו שגונבת לנו שליש מהסוכה) או שיש לכם רעיון אחר???

כן. התכוונתי לזה בדיוק. [רק כאן זה שקוף ואצלי זה כמו איסכורית מבודדת כזו]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2045758:
אגב, מי שסובל מהרעש של הגשם על הראש, שידע שיש פתרונות
די פשוטים!

חוץ מדשא סינטטי יש עוד רעיונות פשוטים?
שמעתי שאפשר גם לשים משטח קלקר שזה גם מבודד מחום וקור- אשמח לקבל פרטים על זה.

ואגב GolanArt , אולי תעשה משהו שכבר מכיל בתוכו קלקר מבודד ואז חסכת גם את הכאב ראש של הבידוד.

• הוסף לסימניות
יש סוג של פי וי סי דמוי רעפים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אחד בשם ר' מרדכי יקטר, חסיד בעלזא מת"א,
עושה עבודה מופלאה ביותר. עושה גגות עם פטנט ייחודי. מוצלח ביותר.
עשה לי גג מתרומם, במקום שכל בעלי המקצוע הרימו ידים. הוא מאוד יצירתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה