דרוש מידע יש לכם סינון נתיב? כנסו!

• הוסף לסימניות
צריכה מידע על סינון נתיב.
מה רמת הסינון?
האם הסינון דרך ראוטר או רק דרך סטיק?
כל מידע יעזור

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב.
הסינון הוא על המחשב ממש.
הסינון הוא ממש חזק. יש רמות של סינון. יש הרבה דברים חסומים באתרי קניות וכו.

• הוסף לסימניות
פתוח אבל הרבה מהביגוד חסום.
בדרך כלל רוב בגדי ילדים פתוח אבל לנשים חסום..
נקסט כל הנשים סגור.
הבנתי שהם משתפרים בזה עם סינון תמונות חכם וכו..

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב כבר הרבה שנים ואני מאד מרוצה.
מה שהכי חשוב לי זה הגמישות, היה שלב שחשבתי לשים נטפרי כי המחשב שלי מאד התיישן והיה איטי גם בלי התוכנה אז עוד יותר איתה וירדנו מזה מהר מאד כשהבנו שהרבה דברים שאני צריכה לעבודה שלי לא יפתחו שם.
בגדול הסינון הוא תוכנה על המחשב שמגנה עליו מפני כל רשת.
יש נראלי גם אופציה לספק מעודכן וסטיק גם כן, אבל אני לא זוכרת כל כך פרטים.
אני משתמשת רק בתוכנה עם סיבים של סלקון. ועובד לי מהיר ממש.
אבל מבחינתי עובד מעולה זה גם אם התפלקה איזו תמונה פעם ב.... אני מדווחת על התמונה והיא נחסמת מיד.
מכירה את החברה והבעלים מקרוב, אנשים ממש יראי שמים.

יש בינה מלאכותית כבר הרבה שנים.
מאז שהתחלתי להשתמש הם השתדרגו מאד בכל מיני דברים שמאד משמעותיים, אני כמעט ולא צריכה להתקשר כי יש שירות דרך המחשב שעובד ממש פצצה. (נקרא הקלטת גלישה, ככה הם רואים מה החסימה ומטפלים)

• הוסף לסימניות
שיין וטימו פתוחים?
כן. עם סינון של בינה מלאכותית בפנים.
קחי בחשבון שמה שפתוח למשתמש אחד לא בהכרח פתוח לאחר, זה מאד אינדוודואלי אצלם.
לדעתי עדיף לך לבדוק ישירות מולם מראש מה בדיוק את צריכה ומה הם יאפשרו.

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב. רמת הסינון מצוינת, ואני רואה כל הזמן שמתקדמים ומפתחים עוד, למשל GPT מסונן ממש יפה.
יש לי בעבודה רק תוכנה במחשב, ובבית סטיק.שירות הלקוחות שלהם מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה