- הוסף לסימניות
תלוי כמה ביצים את מבשלת...וואו כזה סיר גדול רק בשביל ביצים
מה רע בפינג'אן גם מתחמם מהר גם קטן גם לא תופס מקום גם נוח לטיולים להכין קפה ממש תענוג.
תלוי כמה ביצים את מבשלת...וואו כזה סיר גדול רק בשביל ביצים
מה רע בפינג'אן גם מתחמם מהר גם קטן גם לא תופס מקום גם נוח לטיולים להכין קפה ממש תענוג.
מה עם חלודה?אנחנו משתמשים בקופסת שימורים. (הכי נוח בקופסאות גדולות, מחזיק מעמד שנים)
נהיה חלודה אחרי הרבה שנים ואפשר להחליףמה עם חלודה?
ההורים שלי עשו כך שנים
אחרי שהתחתנתי אשתי הורידה אותי מהרעיון די מהר מהטעם הנ"ל
אפשר על כיריים חשמליות?אנחנו משתמשים בקופסת שימורים. (הכי נוח בקופסאות גדולות, מחזיק מעמד שנים)
מצטרפת לממליצותאני חולמת לקנות מכשיר לבישול ביצים. יש כאן למישהי להמליץ?
אני חושב שהשתמשנו בו בעבר בכיריים חשמליותאפשר על כיריים חשמליות?
גם אני ואפשר לשים סטופר זה ממש משכללאני סופרת לבד....![]()
זה באמת טוב
ואוו,
אני לא מכירה בגודל של יותר מ-7, אבל מניסיון - גם אצלנו צריך יותר מ-7 ומבשלים כמה נגלות שצריך,ואוו,
לא יודעת איך לא שמעתי על הרעיון הזה...
נשמע פצצה,
הבעיה שבדר"כ אנחנו צריכים יותר משבע ביצים...
יש את זה בגדלים שונים?
או רק של שבע?
לעשות 2 נגלות זה סתם מעצבן, נבשל כבר רגיל...
ואוו,
לא יודעת איך לא שמעתי על הרעיון הזה...
נשמע פצצה,
הבעיה שבדר"כ אנחנו צריכים יותר משבע ביצים...
יש את זה בגדלים שונים?
או רק של שבע?
לעשות 2 נגלות זה סתם מעצבן, נבשל כבר רגיל...
גם אני לא ראיתי גדול יותראני לא מכירה בגודל של יותר מ-7, אבל מניסיון - גם אצלנו צריך יותר מ-7 ומבשלים כמה נגלות שצריך,
אחרי שמתרגלים לנוחות של זה - אי אפשר לחזור לשיטה הישנה...
rhon.co.il
drive.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים