טיולון,של האמבטיה או של הטיולון?
מה זאת אומרת?מורכב לי מידי לנסות...
הסתדרת?אני ניסיתי ללא הצלחה, נשאר לי חלק בד שתקוע כביכול עם הברזל- איפה שהרגלים.
אשמח אם יהיה למשהו סרטון הדרכה..
לא, תאמת שלא ניסיתי שוב.סתדרת?
הצלחת לפרק?
אם אני מבינה נכון על מה שאת מדברת הבד מושחל על צינור פלסטיק שנכנס לתוך תעלה שבסיומת הנירוסטה של הרגליים.אני ניסיתי ללא הצלחה, נשאר לי חלק בד שתקוע כביכול עם הברזל- איפה שהרגלים.
אשמח אם יהיה למשהו סרטון הדרכה..
יש לך תמונה או סרטוןבדגם שיש לנו אפשר לפרק.
אם אני מבינה נכון על מה שאת מדברת הבד מושחל על צינור פלסטיק שנכנס לתוך תעלה שבסיומת הנירוסטה של הרגליים.
פשוט לדחוף עם עט או משהו דק את קצה הצינור ולשלוף אותו.
לחבר אחרי זה מאד קל משחילים את הצינור לבד ולתעלה ביחד.(נשמע מסובך אבל ממש פשוט)
בדיוק פה הסתבכתי!!!אם אני מבינה נכון על מה שאת מדברת הבד מושחל על צינור פלסטיק שנכנס לתוך תעלה שבסיומת הנירוסטה של הרגליים.
פשוט לדחוף עם עט או משהו דק את קצה הצינור ולשלוף אותו.
לחבר אחרי זה מאד קל משחילים את הצינור לבד ולתעלה ביחד.(נשמע מסובך אבל ממש פשוט)
אני מנסה עכשיו ללחוץ על שתי כפתורים בתוך השחור בפנים ולמשוך את הנרוסטה החוצהמשחררים את הנירוסטה מהפלסטיק השחור שאליו הוא מחובר(יש שני לחצנים קטנים בצדדים שצריך ללחוץ ).
ואז לדחוף עם משהו את הצינור ולשלוף את הצינור מהבד, כשהוא נשלף הבד משוחרר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים