דרוש מידע יש לכם עוזרת בית? אשמח לשמוע מה היא עושה/ אלו משימות מקובל לתת לה

• הוסף לסימניות
על אף התקופה העמוסה
אולי יש כאן משהיא בבני ברק שיש לה עוזרת טובה ( עדיפות לגויה)
שיש לה זמן פנוי.
דחוף לי מאוד!
אשמח שתבררו בשבילי.......

• הוסף לסימניות
לצערי רק עכשיו רואה את ההודעה שלך.
יש עוד מישהי שביקשה בפרטי, אם רלוונטי לך, לאיזה סוג עבודה היא צריכה?
נקיונות פסח
זו אשה אלמנה שצריכה הרבה עזרה
ולא מצאה אף עוזרת זמינה

• הוסף לסימניות
אשמח גם , אם מישהי יודעת על עוזרת בית חרוצה , יעילה, ויסודית ( עד כמה ששניתן הכל יחד... :) בב"ב .
לניקיון וארגון בית פעם בשבוע נגיד 3 שעות.
אשמח שתפנה אלי למייל ORITL8482 שטרודל גימייל וכו.....

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח לעוזרת שלכם לסדר את הבית לשטוף כלים שירותים ואמבטיה ?
לסדר לא ממש מהתחלה בעיקר טיטוא ולהזיז דברים גדולים למקום להרים חפצים וכאלו
וגם אם משהי יכולה להמליץ לי על עוזרת טובה לניקיונות פסח ניקוי מיטות , שאיבת מזרונים , חלונות קטנים דלתות וכאלו אבל משהי יסודית !
באזור בני ברק והסביבה
תודה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מי יכולה לכתוב לי מניסיון
כמה היא / אמא / שכנה שלה
משלמת לשעה לעוזרת בית חרדית שעובדת בלבן (מה שאומר שלמעשה משלמים לשעה יותר מהסכום שנקבע)
מדובר על עוזרת קבועה כל השנה
מאוד יעזור לי התשובות שלכם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם דיברו כאן על מחירים
אני שילמתי בלית ברירה 80 לשעה
ותודה לה׳ שפיטרתי אותה
היא הורידה פרופיל בצורה שגרמה לי להרגיש שהגיע הזמן לומר שלום ולא להתראות
היא באמת אישיות מקסימה וחרדית אבל זה היה מידי הרבה בשביל תוצאות ניקיון ירודות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה