עזרה יש לכם קופון של קסטרו מיותר??-אשמח לקבל עבור קניית ביגוד לילד מיוחד!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ללקוחות בנק הפועלים יש קופון הטבה של 50 ש"ח בקסטרו שתקף עד סוף החודש הלועזי.
אם יש לכם קופון כזה ולא מצאתם מה לקנות אשמח מאוד לקבל.
זה חסד גדול!!
יש לי ילד מיוחד ומתחשק לי שייראה חתיך אבל בלי לבזבז כסף.
יש לכם איך לעזור לי?

• הוסף לסימניות
מדובר בילד שמרייר ומקיא המון וצריך החלפה של בגדים לפעמים גם חמש ושש פעמים ביום.
אני צריכה בשבילו כמויות של בגדים ולא מעוניינת להשקיע עכשיו סכום רציני.
מה גם שכשהוא לבוש טוב ועדכני זה עושה יותר חשק למתנדבות לקחת אותו.

• הוסף לסימניות
זה המייל שלי לשלוח קופונים.
‫Shoshicohen01234אין לכתוב כתובת מייל‬
נ.ב
קיבלתי כבר כמה קופונים שבהם השתמשתי לקנות ביגוד לילד המיוחד ועכשיו אני רוצה לקנות עוד דברים גם לשאר האחים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה המייל שלי לשלוח קופונים.
נ.ב
קיבלתי כבר כמה קופונים שבהם השתמשתי לקנות ביגוד לילד המיוחד ועכשיו אני רוצה לקנות עוד דברים גם לשאר האחים.

צריכה עדיין?

• הוסף לסימניות
צריכה עדיין?
כל קופון יעזור לי.
יש לי כמה דברים שאני רוצה לקנות כמו גרביים, גרביונים שזה דברים שנקרעים בקצב מסחרר וזה חוץ מהילד המיוחד שלפעמים ביום אחד מצליח לגמור את כל המדף בגדים שלו וכמה שקונים לו זה לא מספיק.

• הוסף לסימניות
כל קופון יעזור לי.
יש לי כמה דברים שאני רוצה לקנות כמו גרביים, גרביונים שזה דברים שנקרעים בקצב מסחרר וזה חוץ מהילד המיוחד שלפעמים ביום אחד מצליח לגמור את כל המדף בגדים שלו וכמה שקונים לו זה לא מספיק.

תני לי מיל ואשלח לך קוד קופון לקסטרו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל מי ששלח!!!
אשמח לקבל עוד קופונים בשביל קניית ביגוד גם לשאר בני המשפחה.
הקופון תקף רק עד היום ב12 בלילה.
אם אין לכם מה לקנות חבל שזה יילך לזבל.
תשלחו לי את הקוד ותעשו חסד גדול.

• הוסף לסימניות
לא איכפת לי לתת,
איך מורידים קופון?

• הוסף לסימניות
לא איכפת לי לתת,
איך מורידים קופון?
הוספתי צילומי מסך מקווה שזה מספיק ברור.
Inkedאחד_LI.jpg
\

Inkedשתיים_LI.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה