מה הכוונה בזה? לטוב?ומשנס' זה משנס'
זהו, זה השיקול שלי. אם צריך את העוצמה הגבוהה זה כבר צורך יותר חשמל וכבר פחות שווההוא מחמם חדר רק כשהוא על העוצמה הכי גבוהה - ורק כשהדלת סגורה.
אני רוצה לקנות רק בשביל הילדים הקטנים.עוד לא הרגשתי רדיאטור שמצליח לחמם חדר שלם.
רדיאטור המטרה שלו לחמם את מי שיושב לידו,
ואולי לעשות שהחדר לא יהיה קפוא.
אלא א"כ אני טועה ויש רדיאטורים שמצליחים לחמם.
בד"כ אנחנו משתמשים בשבת במזגן+ רדיאטור- בשעון שבת לסירוגין.
מזגן- בשעות שלא נמצאים בסעודה כי בני הבית מתלוננים שזה עושה להם כאב ראש,
ורדיאטור- בסעודה, שומר על חום נעים, אוהבים לשבת לידו,
אבל תכלס מה שבאמת יוצר תחושת מקום מחומם- זה המזגן שמתפזר לכל החדר.
לרדיאטור של משנת יוסף יש גם מכשיר אדים מחובר.אני רוצה לקנות רק בשביל הילדים הקטנים.
אני שמה לו בחדר מזגן, אבל עכשיו בחורף הוא חולה הרבה ומשתעל, והמזגן רק מייבש ועושה גרוע יותר.
רדיאטור יפתור את הבעיה. וזה חדר קטן יחסית
אני ישנה בלי כלום.... מתחת לפוך וזהו. לא סובלת מזגן.
במקביל גם תכננתי לקנות מכשיר אדים.לרדיאטור של משנת יוסף יש גם מכשיר אדים מחובר.
את מכניסה מים ומפעילה, וזה אמור למנוע את היובש.
וגם במזגן את יכולה להפעיל במקביל מכשיר אדים בחדר ואז זה פחות מייבש.
אבל אני אישית לא מפעילה חימום לכל הלילה אלא לתחילת הלילה,
זה מאד מאד מייבש ודופק את הראש.
מלבישה את הילדים טוב, ולרוב יש שמיכות פוך אמיתי (חוץ מאלו שחם להם מדי).
ויש גם כאלו שישנים עם שמיכת צמר, ומעליה- שמיכת פוך.
אבל אלו שגרים בירושלים/צפת וכו- אולי צריכים חימום לאורך כל הלילה.
אני לא רופא, ואולי יש לו ברונכיט או משהו אחר שדורש בדיקה.במקביל גם תכננתי לקנות מכשיר אדים.
ולכן התלבטתי על של משנת יוסף שזה משולב עם מכשיר אדים. למרות שזה רק 450 מ"ל שלא בטוח מספיק ללילה שלם.
השאלה כמה עוזר מכשיר אדים בשילוב מזגן? זה יעיל מספיק? הוא ממש משתעל ומאד יבש לו.
אני בירושלים, והחדר כפור נורא.
מלבישה אותו טוב, עם שמיכה שאחרי דקה כבר לא עליו...
הייתי איתו אצל רופא כמה פעמיםאני לא רופא, ואולי יש לו ברונכיט או משהו אחר שדורש בדיקה.
יש עכשיו גם הרבה RSV.
אבל ברגיל- מזגן עם מכשיר אדים לדעתי יכול להועיל.
וכן רדיאטור.
לא חושבת שרדיאטור לילה שלם מייבש הרבה פחות ממזגן..
ובאמת לא בא לי לגור בירושלים רק בגלל הקור בחורף.............
אז אולי באמת תנסי שני לילות מכשיר אדים יחד עם חימום.הייתי איתו אצל רופא כמה פעמים
אוף, תמיד התגובה שלהם זה, שהכל בסדר, ככה זה בחורף ילדים משתעלים.
אם יש חום תבואי שוב.....
אבל מה תצרוכת החשמל? זה מאוד יקר...הכי טוב מזגן...הייתי איתו אצל רופא כמה פעמים
אוף, תמיד התגובה שלהם זה, שהכל בסדר, ככה זה בחורף ילדים משתעלים.
אם יש חום תבואי שוב.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים