דרוש מידע יש לכם רכב היברידי?

• הוסף לסימניות
מה יש בצפת? עליות?
אף פעם לא היית?...
בעליות המנוע החשמלי לא סוחב לבד, וגם המנוע הרגיל מופעל.
אבל במישור, לפעמים אפשר לנסוע רק עם החשמלי.

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
חיסכון משמעותי ביותר, יש לי פריוס ולא הארכתי את האחריות עקב עצלות:( ולפני חודשיים הסוללה שהיא ס''ה בת 5 שנים שבקה חיים.
עלות החלפת סוללה 11K ש''ח, כמובן שהחיסכון נגוז לו ולקח איתו ריבית דריבית

• הוסף לסימניות
חיסכון משמעותי ביותר, יש לי פריוס ולא הארכתי את האחריות עקב עצלות:( ולפני חודשיים הסוללה שהיא ס''ה בת 5 שנים שבקה חיים.
עלות החלפת סוללה 11K ש''ח, כמובן שהחיסכון נגוז לו ולקח איתו ריבית דריבית
כמובן שזה בעיה שלי שלא הארכתי את האחריות, החיסכון בדלק הוא משמעותי ביותר

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי, בתור נהג שלא נוסע רגוע:
פריוס 2012 שותה ממוצע של 1 ל-16/17 בתוך העיר, וממוצע של 1 ל-18/19 מחוץ לעיר.

יש אתר שמציג את נתוני צריכת הדלק לפי הנתונים שבעלי הרכבים עצמם הכניסו, ומשקלל את הממוצע:
אצלי פריוס 2012
אני נוסע בעיקר מחוץ לעיר
ולוקח לי ליטר ל15 ק"מ

לפי מה שאני מבין זה אמור לחסוך הרבה יותר

מה יכולה להיות הבעיה?
יכול להיות שהבטרייה לא טובה?

זה שקניתי ממנו את האוטו החליף בטרייה לפני שנתיים אבל לא בטויוטה

מישהו יודע??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם באמת יש עלויות בגלל החלקים החשמליים שרגישים ודורשים הרבה תיקונים?
ממש מתלבטים על היברידי כמו יונדאי איוניק 2019 , אך אמרו לנו שעדיף רכב כמו טויוטה קורולה 2018 לא היברידי שיותר אמין.
דעתכם ?
(לא נוסעים הרבה , ובעיקר בתור העיר, כך שעלויות הדלק זה לא נושא מרכזי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה