יש לכם רעיון בשבילי????? דחוף!!!

• הוסף לסימניות
אני כרגע מסיימת קורס של פרימייר
ורוצה לתת לבנות תרגיל סיכום.
משהו ממצה את התוכנה אבל לא מידי קשה.
(שיקח 2 שעורים.)

יש לכם רעיון?
מה אתם עשיתם???

• הוסף לסימניות
קריוקי מושקע לשיר

• הוסף לסימניות
נכון. חשבתי על זה
איזה שיר יפה יש שאפשר לעשות עליו קריוקי???
(ואל תגידו לי עלה קטן...)

או עוד רעיונות??????דוגמאות????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1615475:
נכון. חשבתי על זה
איזה שיר יפה יש שאפשר לעשות עליו קריוקי???
(ואל תגידו לי עלה קטן...)

או עוד רעיונות??????דוגמאות????

מתנות קטנות
ואפילו בהסתרה

ואפילו כל אחת שיר שהיא אוהבת...

• הוסף לסימניות
תני לכל אחד לעשות שיר שהיא אוהבת , כך אני חושבת

• הוסף לסימניות
א. אני לא רוצה להביא להם את כל המאגר סרטים וקליפים שיש לי.
ב. ראיתי מנסיון שלי כאני מגדירה אותם מדויק יותר יוצאות תוצאות טובות ובקלות.
ככה הם פשוט ממוקדות וזה עובד טוב יותר

לכן רציתי שיר שמתאים לעשות עליו קריוקי ויש חומרים.

???????

עוד הצעות.....

• הוסף לסימניות
אולי משהו על ירושלים.

• הוסף לסימניות
אולי שכל אחת תביא תמונות וסרטים משפחתיים ויעשו איזה משהו קצר בנושא.

• הוסף לסימניות
את יכולה לבנות תרגיל מסגרת מורכב וכל אחת תכניס חומרים אישיים שלה. לדוגמא- שלט חוצות מתחלף (ביצעתי עם תלמידות קורס תקשורת חזותית שמו בפנים פרסומות של המותג האישי שהן בונות ) מצלמה ותמונות מתחלפות (הבנות הביאו חומרים משפחתיים) במידה והן לומדות גם צילום- כדאי לעשות באמת קליפ שמתבסס על חומרים שהן צילמו. בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
כרגע רלוונטי שוב לתרגיל אחרון.
יש למשהיא דוג'? רעיון נוסף?? משהו יפה ומעוצב שמכיל את התוכנה??

• הוסף לסימניות
אני נתתני לתלמידות שלי את השיר "אל הנער הזה התפללתי" וכן "עקבות"- א. פריד.
אבל אמרתי שמי שרוצה תוכל לבחור שיר אחר שאוהבת. כמובן שנתתי חמרים שמתאימים רק לשירים שנתתי.
היו תוצאות מדהימות! העבודה כללה את כל מה שלמדנו: כיתובים מעברים אפקטים וכו' וכו'.

זה היה מקסים!
בהצלחה רבה!!
אגב, את מלמדת בבית ספר כלשהו או קבוצות פרטיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה