- הוסף לסימניות
לחברה שנוסעת לטיול ונופש באמריקה.
תודה
תודה
נכתב ע"י דאלארס;1035626:מחברה שנוסעת לטיול ונופש באמריקה צריך לקבל מתנה (בחזור) ולא לתת...
נכתב ע"י קרייזי גרף;1035774:יש לך מושג איפה אפשר להשיג?
נכתב ע"י uman_travel;1035795:אם היא טסה באלעל תני לה "מתנה בשמים" יש להם בקטלוג כמה דברים שתמיד כיף לקבל, וההפתעה עושה את זה יותר מיוחד.[/QU
אפשר לקבל קצת פרוט, תודה.
נכתב ע"י קרייזי גרף;1035811:נכתב ע"י uman_travel;1035795:אם היא טסה באלעל תני לה "מתנה בשמים" יש להם בקטלוג כמה דברים שתמיד כיף לקבל, וההפתעה עושה את זה יותר מיוחד.[/QU
אפשר לקבל קצת פרוט, תודה.
אני זוכרת שדוד שלי עשה את זה וזה היה נורא יפה!!!זה הפתעה מדהימה!!!!!!!!
אם אני לא טועה את פשוט צריכה לדבר איתם....עם אל על השאלה אם היא בכלל טסה
איתם....
אם כן נראה לי שאת צריכה להתקשר אליהם....ופשוט לשאול..מה שכן את צריכה לדעת את מספר הטיסה וכו'.
ולגבי מתנות אחרות..אז כך..בתור אחת שטסה דיי הרבה...
ספרים וכו' לא מענינים בשעת הטיסה במיוחד טיסה ארוכה!
צריך משהו קליל מגוון משהו כמו ממתק\ברכות...משהו שמחמם את הלב והכי כיף זה הפתעה!!!
פתאום לגלות בתיק אפילו בדיוטי פרי ולא במטוס זה כיף!!
בכל אופן בהצלחה!!
כמדומני שקבלתי אותו פעם לטיסה. הוא לא ממש נקי, לתשומת לב.נכתב ע"י א"ב;1035764:יש ספר שאני לא זוכרת את שמו משהו כמו "להיות ישראלי זה..." -
ואז מלא דברים חמודים, מין בדיחות פנימיות שרק ישראלים יבינו,
ספר מתנה נחמד וקליל שהיא יכולה לקרוא במטוס.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים