תודה!נכתב ע"י אפרתה;1052736:קליקס תמיד טוב ושווה. אופניים איכותיות גם כן.
בימבה אוירון עם גלגלי סיליקון- לענין,
משחקי פישר פרייס למיניהם מחזיקים בד"כ לשנים רבות.
אולי מטבח פישר פרייס? נראה לי באיזור המחיר.
נכתב ע"י pr;1052834:אם מישהו רוצה להחליף איתי את הקליקס בדופלו או משהו אחר אשמח מאד...
משחק מקסים שפשוט לא מענין את הילדים שלי כהוא זה.
הם נהנים לשפוך הכל ולשייט בפנים עם רגליים יחפות, אבל לא הרבה מעבר.
נכתב ע"י רותי12;1053237:גם לך יש כאלה ילדים?? שירי הרגעת אותי עכשיו..
אגב אצלי הם משייטים לא רק בתוך קופסת הקליקס אלא גם בקופסת הקפלה ובכל כלי קיבול נראה לעין...![]()
נכתב ע"י pr;1053239:אם כך, הם גם בטח מהסוג שהמטבח הוא מקום המשחק האולטימטיבי האהוב עליהם,
סירים, כפות, נעליים של אבא ואמא וכל השאר...
האמת שכלי רכב כן משחקים אצלי מקום טוב,
וגם משחק נהדר של מכבי אש - חלקי לגו שיוצרים מכבי אש, עם דמויות כבאים וצינורות וכמובן אוטו שמהבהב ונוסע לבד עד שנתקע פלוס 'וויאו וויאו' אהוב. (:
יש את זה באי המטמון באזור ה-100 ש"ח נראה לי.
זה מתאים כבר מגיל שנתיים? (ועוד לפעוטית שב"ה בכלל לא מכירה 'מכבאש'?נכתב ע"י סתם;1053282:גם לי יש את המכבי אש
משחק משעסיק שעות עד שנמאס לאמא לשמוע את הואוואי![]()
נכתב ע"י אז מה;1053290:זה מתאים כבר מגיל שנתיים? (ועוד לפעוטית שב"ה בכלל לא מכירה 'מכבאש'?)
נכתב ע"י רותי ה;1053488:גיל מצוין להתחיל עם פליימוביל.
את הפליימוביל הראשון קניתי לגיל שנתיים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים