נכתב ע"י נוי;1053523:אזהרה!
פליימוביל- בור ללא תחתית.
המלצה:
לנסות להתחמק, ולהשתדל להתחיל עם זה מאוחר ככל האפשר.
זה גם מסוכן בגיל שנתיים- החלקים הקטנים.
נכתב ע"י אשת חבר;1053475:בית בובות פישר פרייס- מקסים, מגיל זה ועד בכלל
מה עם חלקים קטנים? אם יש - זה לא יכול להתאים לינכתב ע"י רותי ה;1053488:גיל מצוין להתחיל עם פליימוביל.
לא לצחוק עלי, אבל--- מה זה בדיוק דופלו?נכתב ע"י אשת חבר;1053475:לגו- דופלו מעולה כנ"ל.
לוגו - זה עם חלקים קטנים, והדופלו זה בגודל כפול.נכתב ע"י אז מה;1053708:לא לצחוק עלי, אבל--- מה זה בדיוק דופלו?![]()
נכתב ע"י רותי ה;1053591:הגלגלים של הקליקס לא מסוכנים?
תמיד יש את הילדים האלו ששמים כל דבר בפה, אם לא יהיה להם פליימוביל
הם ימצאו כבר מה לכרסם...
יש לי, לא יודעת אם באיכות טובה, בינתים נשמרים יופי - ב-30 ש"חנכתב ע"י GRN;1053885:ולפותחת האשכול - הייתי ממליצה לך המלצה חמה לקנות קוביות עץ איכותיות. קודם כל - זה מחזיק שנים באמת (אם קונים באיכות טובה). דבר שני - זה משחק מפתח מאוד, מומלץ מאוד, והילדים (שלי...) נהנים לשחק איתו גם בגיל מאוחר.
זה לא רק עניין של נשמר או לא נשמר, זה גם עניין של איך הם נבנים (לא יודעת להתנסח).נכתב ע"י אז מה;1053932:יש לי, לא יודעת אם באיכות טובה, בינתים נשמרים יופי - ב-30 ש"ח![]()
נכתב ע"י grafix;1053948:יש היום ערכות יפיהפיות של מצוה קינדער, משהו כמו פליימוביל, אבל בובות יהודיות, הילדים מכורים על זה. (בכל הגילאים)
יש ערכות חתונה, ביהכנ"ס, שולחן שבת ועוד.
אני קניתי לאחרונה סט כזה למתנה, בביתר ב'גרפיכל', אני מניחה שזה נמכר היום ברוב חנויות המשחקים.נכתב ע"י Shaniart;1053953:ראיתי בעיתון "משפחה" כתבה על היצרנים של המשחקים הללו,
איפה ניתן לרכוש אותם??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים