יש לכם רעיון? משחק לבת שנתיים

• הוסף לסימניות
אזהרה!
פליימוביל- בור ללא תחתית.

המלצה:
לנסות להתחמק, ולהשתדל להתחיל עם זה מאוחר ככל האפשר.

זה גם מסוכן בגיל שנתיים- החלקים הקטנים.

• הוסף לסימניות
פלימוביל לקטנטנים, הילדה שלי בת שנה ועשרה משחקת בזה שעות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1053523:
אזהרה!
פליימוביל- בור ללא תחתית.

המלצה:
לנסות להתחמק, ולהשתדל להתחיל עם זה מאוחר ככל האפשר.

זה גם מסוכן בגיל שנתיים- החלקים הקטנים.

בגלל זה צריך להתחיל בגיל שנתיים אז הם מסתפקים בערכה אחת בינוית ולאט
לאט משתדרגים.
הגלגלים של הקליקס לא מסוכנים?
תמיד יש את הילדים האלו ששמים כל דבר בפה, אם לא יהיה להם פליימוביל
הם ימצאו כבר מה לכרסם...

• הוסף לסימניות
גם אצלי הבן שלי משוגע על פלימוביל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;1053475:
בית בובות פישר פרייס- מקסים, מגיל זה ועד בכלל
נכתב ע"י רותי ה;1053488:
גיל מצוין להתחיל עם פליימוביל.
מה עם חלקים קטנים? אם יש - זה לא יכול להתאים לי :(

נכתב ע"י אשת חבר;1053475:
לגו- דופלו מעולה כנ"ל.
לא לצחוק עלי, אבל--- מה זה בדיוק דופלו? :confused:

• הוסף לסימניות
זה ממש מעניין לראות איך הדברים שונים בכל בית.
אצלי לא מסתכלים על הפליימוביל.

ולפותחת האשכול - הייתי ממליצה לך המלצה חמה לקנות קוביות עץ איכותיות. קודם כל - זה מחזיק שנים באמת (אם קונים באיכות טובה). דבר שני - זה משחק מפתח מאוד, מומלץ מאוד, והילדים (שלי...) נהנים לשחק איתו גם בגיל מאוחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1053708:
לא לצחוק עלי, אבל--- מה זה בדיוק דופלו? :confused:
לוגו - זה עם חלקים קטנים, והדופלו זה בגודל כפול.

• הוסף לסימניות
בנוסף לקליקס, קוביות, דופלו וכו'...
בני השנתיים אצלי נהנו מאד לשחק בליצני הפלסטיק הנוסטלגים (חדשים כמובן:))

אלו שבונים מהם מגדלים וארמונות ויש להם שני זיזים בשני הצדדים.
וכן אלו שבונים מהם משטחים (קצת דומה לסגנון החיבור של פאזל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1053591:
הגלגלים של הקליקס לא מסוכנים?
תמיד יש את הילדים האלו ששמים כל דבר בפה, אם לא יהיה להם פליימוביל
הם ימצאו כבר מה לכרסם...

אצלי משחקים עם קליקס בלי גלגלים ובלי מקלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1053885:
ולפותחת האשכול - הייתי ממליצה לך המלצה חמה לקנות קוביות עץ איכותיות. קודם כל - זה מחזיק שנים באמת (אם קונים באיכות טובה). דבר שני - זה משחק מפתח מאוד, מומלץ מאוד, והילדים (שלי...) נהנים לשחק איתו גם בגיל מאוחר.
יש לי, לא יודעת אם באיכות טובה, בינתים נשמרים יופי - ב-30 ש"ח :confused:

• הוסף לסימניות
אם אין לך חיות פלסטיק, הייתי ממליצה לך לקנות חיות גדולות ואיכותיות. המשחק שאצלי שובר את כל השיאים ( ויש לי מכורי פלימוביל) הולך טוב עם קליקס, קפלה, קוביות, דופלו. מלווה אותם כמעט עד הבר מצווה ולא נמאס. חשוב מאד שיהיו מאיכות טובה כדי שיעמדו על רגליים יציבות.
לא יודעת אם זה הולך טוב גם בקרב בנות. אצל הבנים שלי זה להיט שכאמור לא נס ליחו מזה עשור.
עוד משחק שאין לי אבל שמעתי שהוא מוצלח, צבעוני לטף- יש תמונות שונות וצריך להתאים כעין פטריות גדולות לפי הצבע ולקבל את התמונה. הילד לא צריך לדעת צבעים אלא רק לדעת להתאים צהוב לצהוב וכו' אומרים שזה מפתח מאד ותורם לכישורי שפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1053932:
יש לי, לא יודעת אם באיכות טובה, בינתים נשמרים יופי - ב-30 ש"ח :confused:
זה לא רק עניין של נשמר או לא נשמר, זה גם עניין של איך הם נבנים (לא יודעת להתנסח).
קוביות מעץ טובות עולות הרבה יותר מ30, יש גם בפי 10 ויותר (הן, אגב, בד"כ כלל כבדות, ולא קלות משקל).

• הוסף לסימניות
יש היום ערכות יפיהפיות של מצוה קינדער, משהו כמו פליימוביל, אבל בובות יהודיות, הילדים מכורים על זה. (בכל הגילאים)
יש ערכות חתונה, ביהכנ"ס, שולחן שבת ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1053948:
יש היום ערכות יפיהפיות של מצוה קינדער, משהו כמו פליימוביל, אבל בובות יהודיות, הילדים מכורים על זה. (בכל הגילאים)
יש ערכות חתונה, ביהכנ"ס, שולחן שבת ועוד.

ראיתי בעיתון "משפחה" כתבה על היצרנים של המשחקים הללו,
איפה ניתן לרכוש אותם??

• הוסף לסימניות
נזכרתי בעוד כמה משחקים דווקא ממש זולים אבל מאד מעסיקים ומאד מאד מפתחים : ביצים שמגיעות בחצאים וצריך להתאים חצי לחצי ע"י צבע וצורה תואמים.
חביות שנכנסות זו בתוך זו
ערכה של כלי בובה (יש גם יקרים מאד)
ןפאזלים מעץ שמרכיבים תמונה שלימה למשל שפן, שווה להשקיע בפזלים של דורון, אין על האיכות שלהם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;1053953:
ראיתי בעיתון "משפחה" כתבה על היצרנים של המשחקים הללו,
איפה ניתן לרכוש אותם??
אני קניתי לאחרונה סט כזה למתנה, בביתר ב'גרפיכל', אני מניחה שזה נמכר היום ברוב חנויות המשחקים.

• הוסף לסימניות
יש פליימוביל לקטנים (סדרת 123) שאין שם חלקים קטנים מדי, והאנשים לא 'מתפרקים' לגורמים ולידיים ושערות.
יש להם סדרות מקסימות של גן חיות וכל השאר, ילדים משוגעים על זה!

• הוסף לסימניות
איפה אפשר באמת להשיג קוביות עץ?
יש לי אבל לא מספיק, כל הזמן רבים...
תגידו איך משכנעים את הבנים שלי שמגה-בלוקס מטרתו למשחק ולא לשימושי איתיפאדה, או משחק לאבאמא?
יש לי מגרה עמוסה עמוסה (3 חב') וחןץ מלפזר בכל הבית הם לא עושים עם זה כלום, ישבתי והראתי איך בונים עם זה, הקטן יותר בן שנה וחצי בונה מדהים, אבל כיף להם יותר להשליך אחד על השני.

• הוסף לסימניות
שושיה - באי המטמון יש קוביות עץ. אבל בטח בעוד הרבה מקומות...
זה באמת משחק מתוק ונוסטלגי מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה