אם זה מתאים גם לנשים - אז בוודאי.יצירה מתאים? אז אפשר ליצור מגומיות הקסם דברים ממש מיוחדים!
בהמשך היום אשלח תמונה.
ערכתי - ראי למעלה.אם זה מתאים גם לנשים - אז בוודאי.
אשמח לתמונה.
תודה.
באופן עקרוני אני לא פותחת יוטיוב.יש מלא הדרכות ביוטיוב.
זה מאד מיוחד, לטעמי. אפשר ליצור מחזיק מפתחות, טבעת לילדה הקטנה, מאחז וקישוט לעט למשרד או צמיד לנכדה... יש גם דגמים תלת מימדים מאד מורכבים שלוקחים כמה שעות ומכינים מיניאטורות לקישוט.
אשמח לקבל סרטוני הדרכה.אם תרצי אשלח לך הדרכה.
עד 100 ש"ח למפגשמה התקציב שלך?
אשמח שתפרטי יותר.סעודת טו בשבט שהעבירה מחנכת של סמינר (אני יכולה לפרט מה היה ותעבירי בעצמך...)
סיפור אישי
יצירה- תמונה מחוטים (אני העברתי)
החבורה די בתחילת הדרך (התקיימו מפגשים בודדים בלבד, כך שכרגע זה לא נראה לי מתאים שכל אחת תעביר משהו, אולי והלוואי בהמשך...בתקציב הזה נראה יותר כדאי שכל אחת מהחבורה תחשוב מה יכולה להעביר-
סדנא של חיתוכי פירות / אפיה מבצק שמרים / ציור / דמיון מודרך / טיפים בתזונה בריאה וכו'
סדנת חוטים:
https://www.prog.co.il/threads/שיתוף-בתוצאה-ותודה-רבה.399163/
אהבתי.צורות מסבונים
פטיפורים
התקציב גמיש.התקציב כולל חומרים?
צורות מסבונים לא עשיתי אבל שמעתי יש סרטוני הדרכותאהבתי.
אשמח לפירוט - הוראות ומתכונים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים