התייעצות יש לכם רעיונות יפים?

• הוסף לסימניות
מחפשת תוכניות יפות, מעניינות ומקוריות לחַבּוּרה (=קבוצה של 10-12 נשים שמתאספות יחד פעם בחודש).
תוכניות יפות ולא יקרות.
או רעיון את מי אפשר להביא לדבר.

אשמח לרעיונות.
תודה.

• הוסף לסימניות
יצירה מתאים? אז אפשר ליצור מגומיות הקסם דברים ממש מיוחדים!
מחזיק עפרון.jpg מחזיק עפרון.jpg גיטרה או כינור.jpg Papillon for rubber bands.jpg

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה!
אבל:
א. איך יוצרים את זה?
ב. זה לא משהו ילדותי מדי?

• הוסף לסימניות
יש מלא הדרכות ביוטיוב.
זה מאד מיוחד, לטעמי. אפשר ליצור מחזיק מפתחות, טבעת לילדה הקטנה, מאחז וקישוט לעט למשרד או צמיד לנכדה... יש גם דגמים תלת מימדים מאד מורכבים שלוקחים כמה שעות ומכינים מיניאטורות לקישוט.

• הוסף לסימניות
יש מלא הדרכות ביוטיוב.
זה מאד מיוחד, לטעמי. אפשר ליצור מחזיק מפתחות, טבעת לילדה הקטנה, מאחז וקישוט לעט למשרד או צמיד לנכדה... יש גם דגמים תלת מימדים מאד מורכבים שלוקחים כמה שעות ומכינים מיניאטורות לקישוט.
באופן עקרוני אני לא פותחת יוטיוב.
הקבוצה מכילה נשים צעירות עם הכי הרבה 2 ילדים.
אז אני מחפשת משהו מתאים יותר.

• הוסף לסימניות
אם תרצי בכל אופן אוכל לשלוח לך כמה סרטונים.
אגב - הפפיון הזה
590495-f489939a729c7a56e7cd964a48413077.jpg

מאד קל ופשוט ליצור - יוצרים על שני מזלגות בכמה דקות...
שוב - אם תרצי אשלח לך הדרכה.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אצלנו היה:
הרצאות לחגים
סעודת טו בשבט שהעבירה מחנכת של סמינר (אני יכולה לפרט מה היה ותעבירי בעצמך...)
סיפור אישי
יצירה- תמונה מחוטים (אני העברתי)
קומזיץ שירה
ועוד כמה שלא זוכרת

דרך אגב, אחרי שהעברתי את הסדנא של החוטים (שיתפתי כאן ג"כ) העברתי את זה בחבורה אחרת ג"כ, ואח"כ הזמינו אותי משם לעוד יצירה אחרת- מחוטי ברזל.

להרצאות וארועים לפני חגים לפעמים עושים ערב לכמה חבורות יחד ואז אפשר ללכת על מרצה יקרה יותר.

• הוסף לסימניות
מה התקציב שלך?
עד 100 ש"ח למפגש
סעודת טו בשבט שהעבירה מחנכת של סמינר (אני יכולה לפרט מה היה ותעבירי בעצמך...)
סיפור אישי
יצירה- תמונה מחוטים (אני העברתי)
אשמח שתפרטי יותר.
מה זה תמונה מחוטים? איך מכינים?
ומה זה יצירה מחוטי ברזל?
אם יש לך תמונות - תצרפי.
קומזיץ שירה וכן צירוף כמה חבּורות - לא מתאים כרגע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתקציב הזה נראה יותר כדאי שכל אחת מהחבורה תחשוב מה יכולה להעביר-
סדנא של חיתוכי פירות / אפיה מבצק שמרים / ציור / דמיון מודרך / טיפים בתזונה בריאה וכו'

סדנת חוטים:
https://www.prog.co.il/threads/שיתוף-בתוצאה-ותודה-רבה.399163/
החבורה די בתחילת הדרך (התקיימו מפגשים בודדים בלבד, כך שכרגע זה לא נראה לי מתאים שכל אחת תעביר משהו, אולי והלוואי בהמשך...

לגבי החוטים, הם ממש יפים אבל לא הכל הצלחתי לקלוט איך עושים...

• הוסף לסימניות
התקציב כולל חומרים?

• הוסף לסימניות
אהבתי.
אשמח לפירוט - הוראות ומתכונים.
צורות מסבונים לא עשיתי אבל שמעתי יש סרטוני הדרכות
אולי משהי תשלח לך (גם אני אשמח)
אם הבנתי זה מגרדים את הסבון
ממיסים קצת בחום או ע"י מים חמים
ויוצרים צורה לפי תבניות סיליקון

פטיפורים יש מבחר ענקקק
וגם קינוחי כוסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה