יש לכם רעיונות? ציור קיר פעוטות

• הוסף לסימניות
אני אמורה לצייר בקיר של מעון-לגילאי שנה וקצת.
המנהלת בקשה שאגיע עם רעיונות.
זה מעון גדול, ציירתי להם בחדרים אחרים קיטי, גמדים, ועוד ועוד.
כעת נגמרו הרעיונות. תציעו משו...:eek:

• הוסף לסימניות
במעון של הבת שלי יש עננים ועליהן ישנים או תלויים דובונים בכל מיני זויות.
הכל בצבעים פסטלים נעימים,
הציור הוא בפס ישר בגובה בערך 80 ס"מ מהריצפה לכל אורך הקיר

• הוסף לסימניות
דשא, פרחים, פרפרים, מים, ברווזים
קצת טבע...

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה מתוקה מתוקה של עכברון חמוד שעומד על פטריה גדולה ומשקה פרחים, משהו מתוק מאד וקסום(מחילה מאילו שעכבר וקסום לא באים אצלהם אף פעם באותו משפט) אם את רוצה אשלח לך את התמונה

• הוסף לסימניות
שלחי!
המייל:
david039328958 ב-gmail

• הוסף לסימניות
ראיתי מעון שמקושט בציורים של עונות השנה.
למשל: בחורף שבלול חמוד עם מטריה
קיץ: שמש מחייכת עם משקפי שמש

אלו היו ציורים שנעשו כ"כ בחן
ושינוי מכל המיקי מאוסים ופו הדוב שכבר נמאס.

• הוסף לסימניות
רעיון מתוק של חיות משתעשעות בפארק- מתנדנדים על פיל , משפריצים מים, מתגלשים על גירפה, מגדל של חיפושית על ארנבת על חתול...

• הוסף לסימניות
אילו רעיונות מוצלחים!! תודה לכולן!

• הוסף לסימניות
דובוני אכפת לי, במבי והשפן, תותית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה