יש לכם רצפה ישנה??

• הוסף לסימניות
אולי תוכלו לעזור לי...
אם איזה חומר אתן משתמשות לשטיפת הרצפות האלו? (הישנות 20*20 ס"מ, בז' עם נקודות) מקווה שהצלחתי להסביר טוב....

יש לי סיכוי שאי פעם הרצפות האלו יבריקו? וכל הכתמים שנבלעו בה ירדו?

• הוסף לסימניות
אני שוטפת עם סנו פוליויקס בריח סחלבים.

אבל אל תצפי לרצפה מבריקה כמו חדשה כי זה פשוט לא...

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stars;1468692:
יש לי סיכוי שאי פעם הרצפות האלו יבריקו?

שווה לנסות פוליש. יש אפשרות אפילו לעשות לבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stars;1468692:
אולי תוכלו לעזור לי...
אם איזה חומר אתן משתמשות לשטיפת הרצפות האלו? (הישנות 20*20 ס"מ, בז' עם נקודות) מקווה שהצלחתי להסביר טוב....

יש לי סיכוי שאי פעם הרצפות האלו יבריקו? וכל הכתמים שנבלעו בה ירדו?

אני שוטפת במשך כל השנה עם סנו פוליויקס
פעמיים בשנה - ערב סוכות וערב פסח, אני עושה פוליש ע"י תכשיר סנו סופר פוליש, הרצפה יוצאת מבריקה ומדהימה, החיסרון היחיד שאם גוררים עליה חפצים נהיה סימנים, אבל זה שווה את המאמץ כי בחג הדירה נראית אחרת....

• הוסף לסימניות
הפוליש לא עושה את הרצפה שחורה??

יש מצב להסיר ממנה את הכתמים שנבלעו בה?

• הוסף לסימניות
לי יש רצפה כזו, והיא מבריקה בצורה כזו שהכל משתקף דרכה...
איך זה קורה?
דבר ראשון, לשטוף היטב את הרצפה עם אקונומיקה, לשפשך היטב כדי שכל הלכלוך ירד כמה שיותר (לגבי כתמים שנבלעו אין כל כך מה לעשות, אבל כשהרצפה נקיה ומבריקה היא יכולה להראות טוב מאד)
אח"כ לשפוך בנדיבות "סופר פוליש" של סנו, ולנגב עם החומר הזה את הרצפה היטב, לעבור שוב ושוב על אותה שורת מרצפות איזה 10 פעמים רצוף... לחכות שיתייבש, ולחזור על הפעולה (אפשר הפעם עם פחות חומר) שוב במשך לפחות 4 פעמים. זו ההשקעה הראשונית. תראי איך הרצפה תבריק אח"כ...
ביום יום אני שוטפת עם "פיסגה" של סנו, ומדי פעם עוברת שוב עם "סופר פוליש". אני ב"ה מאד מרוצה מהתוצאה, כמובן, שזה לא נראה כמו מרצפות חדשות, יחד עם זה הברק ממש משדרג אותן.
שכנה שדפקה אצלי ממש נדהמה שזה יכול להראות ככה, יש לה גם כאלו מרצפות...
גם אנשים שונים שנכנסים אלי מציינים את הברק כמשהו שבולט להם.
בקיצור, אפשר להפיק מהם את המקסימום.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני ג"כ שוטפת פעם בשנה עם סנו סופר פוליש, זה מחזיק יפה כמה חודשים
לפני כן צריך לקרצף טוב טוב את הרצפה ולהוריד שאריות מפעם קודמת כדי שלא ישחיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1468754:
איך זה קורה?
דבר ראשון, לשטוף היטב את הרצפה עם אקונומיקה, לשפשך היטב כדי שכל הלכלוך ירד כמה שיותר (לגבי כתמים שנבלעו אין כל כך מה לעשות, אבל כשהרצפה נקיה ומבריקה היא יכולה להראות טוב מאד)
אח"כ לשפוך בנדיבות "סופר פוליש" של סנו, ולנגב עם החומר הזה את הרצפה היטב, לעבור שוב ושוב על אותה שורת מרצפות איזה 10 פעמים רצוף... לחכות שיתייבש, ולחזור על הפעולה (אפשר הפעם עם פחות חומר) שוב במשך לפחות 4 פעמים. זו ההשקעה הראשונית. תראי איך הרצפה תבריק אח"כ...
ביום יום אני שוטפת עם "פיסגה" של סנו, ומדי פעם עוברת שוב עם "סופר פוליש". אני ב"ה מאד מרוצה מהתוצאה, כמובן, שזה לא נראה כמו מרצפות חדשות, יחד עם זה הברק ממש משדרג אותן.
בהצלחה!

אפשר לעשות את אותו טיפול לרצפת שיש?
עשינו פוליש לפני 4 שנים והרצפה כבר נשחקה במקומות שהולכים הרבה (מתחת לספות והמיטות עדיין מבריק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1468754:
איך זה קורה?
בהצלחה!

גם אני כמובן עושה עם אקונומיקה לפני הפוליש.
וגם מגרדת את הרצפה היטב עם סכין מיוחדת שיש לקנות בטמבור, בעיקר בפינות ומתחת לפנאלים, אני לא יודעת את מה זה בדיוק מוציא נראה לי את הוקס ואת הפוליש הקודם שנשאר. כך הרצפה אף פעם לא משחירה ותמיד נקיה ומבריקה.

• הוסף לסימניות
גרנו בבית כזה והרצפה ממש עשתה דכאון...
הדירים שקנו מאיתנו את הבית שוטפים את הרצפה עם פירי (של כלים), ונראה הרבה הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
כשנכנסתי לדירה שלי הרצפה היתה במצב מזעזע!
שטפתי כמעט כל יום את הרצפה במים בלבד,
אחרי שירדו מהרצפה רוב הכתמים שטפתי עם פוליויקס,
ולא להאמין איך הרצפה מבריקה גם בלי להשתמש בסופר פוליש

• הוסף לסימניות
אני מכירה מעולה אחת שיש לה כזה ריצוף בבית
והוא תמידדדדדד מבריק.
היא טוענת שמי שריצף לה (לפני לא מעט שנים)
המליץ לה לשטוף רק עם מים בלי תוספת של שום חומר!!!!!!

נשמע מעניין
אבל תכלס- מבריק שם!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי שווה לנסות.....

• הוסף לסימניות
לאחר כל שטיפה של פוליווקס (עברתי לפני כחצי שנה לריצפז ורוד-מצוין ומרענן) מבריקה עם סופרפוליש.
ופעמיים בשנה אני שוטפת עם אבקת כביסה+מים רותחים, ונעזרת עם שפכטל עדין מיוחד לחלונות! במיוחד סביב הפאנלים לקרצוף הווקס.

• הוסף לסימניות
אם יש כתמים כהים בריצפה. הם יורדים עם ספוג הפלא.
פעם אחת עבודה ואח"כ שנה שלמה נקי

• הוסף לסימניות
אגב, יש חומר שנקרא גלנצר, לא כ"כ קל להשיג אותו, אבל הוא הרבה יותר יעיל מהסופר פוליש.
נדמה לי שבצרכניית גור בב"ב יש אותו.

• הוסף לסימניות
כדאי מדי פעם לשטוף עם מקרצף רצפות -כדי להוריד שכבות ישנות של פוליש וכד' , אם ישנם כתמים שחורים כדאי לשטוף עם מים + 7 כפות של אריאל לכביסה לבנה + אקונומיקה לאחר שכל הכתמים יורדים מורחים גלנצר (ווקס תוצרת גרמניה ) והרצפה נקיה ובוהקת !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוני רז;1469469:
כדאי מדי פעם לשטוף עם מקרצף רצפות -כדי להוריד שכבות ישנות של פוליש וכד' , אם ישנם כתמים שחורים כדאי לשטוף עם מים + 7 כפות של אריאל לכביסה לבנה + אקונומיקה לאחר שכל הכתמים יורדים מורחים גלנצר (ווקס תוצרת גרמניה ) והרצפה נקיה ובוהקת !!

שמעתי על החומר הזה "מקרצף רצפות" ואין להשיג אותו יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1468719:
אני שוטפת במשך כל השנה עם סנו פוליויקס
פעמיים בשנה - ערב סוכות וערב פסח, אני עושה פוליש ע"י תכשיר סנו סופר פוליש, הרצפה יוצאת מבריקה ומדהימה, החיסרון היחיד שאם גוררים עליה חפצים נהיה סימנים, אבל זה שווה את המאמץ כי בחג הדירה נראית אחרת....

כנ"ל אבל אני עושה עם סנו סופר פוליש בתדירטת אחת לחודש וזה מחזיק בערך חודש ונותן ברק יפה אבל בקטנה אין על הריצוף הזה שבוע שלם אפשר לא לשטוף רצפה....:):(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה