נכתב ע"י stars;1468692:יש לי סיכוי שאי פעם הרצפות האלו יבריקו?
נכתב ע"י stars;1468692:אולי תוכלו לעזור לי...
אם איזה חומר אתן משתמשות לשטיפת הרצפות האלו? (הישנות 20*20 ס"מ, בז' עם נקודות) מקווה שהצלחתי להסביר טוב....
יש לי סיכוי שאי פעם הרצפות האלו יבריקו? וכל הכתמים שנבלעו בה ירדו?
נכתב ע"י 3012;1468754:לי יש רצפה כזו, והיא מבריקה בצורה כזו שהכל משתקף דרכה...
איך זה קורה?
דבר ראשון, לשטוף היטב את הרצפה עם אקונומיקה, לשפשך היטב כדי שכל הלכלוך ירד כמה שיותר (לגבי כתמים שנבלעו אין כל כך מה לעשות, אבל כשהרצפה נקיה ומבריקה היא יכולה להראות טוב מאד)
אח"כ לשפוך בנדיבות "סופר פוליש" של סנו, ולנגב עם החומר הזה את הרצפה היטב, לעבור שוב ושוב על אותה שורת מרצפות איזה 10 פעמים רצוף... לחכות שיתייבש, ולחזור על הפעולה (אפשר הפעם עם פחות חומר) שוב במשך לפחות 4 פעמים. זו ההשקעה הראשונית. תראי איך הרצפה תבריק אח"כ...
ביום יום אני שוטפת עם "פיסגה" של סנו, ומדי פעם עוברת שוב עם "סופר פוליש". אני ב"ה מאד מרוצה מהתוצאה, כמובן, שזה לא נראה כמו מרצפות חדשות, יחד עם זה הברק ממש משדרג אותן.
שכנה שדפקה אצלי ממש נדהמה שזה יכול להראות ככה, יש לה גם כאלו מרצפות...
גם אנשים שונים שנכנסים אלי מציינים את הברק כמשהו שבולט להם.
בקיצור, אפשר להפיק מהם את המקסימום.
בהצלחה!
נכתב ע"י 3012;1468754:לי יש רצפה כזו, והיא מבריקה בצורה כזו שהכל משתקף דרכה...
איך זה קורה?
דבר ראשון, לשטוף היטב את הרצפה עם אקונומיקה, לשפשך היטב כדי שכל הלכלוך ירד כמה שיותר (לגבי כתמים שנבלעו אין כל כך מה לעשות, אבל כשהרצפה נקיה ומבריקה היא יכולה להראות טוב מאד)
אח"כ לשפוך בנדיבות "סופר פוליש" של סנו, ולנגב עם החומר הזה את הרצפה היטב, לעבור שוב ושוב על אותה שורת מרצפות איזה 10 פעמים רצוף... לחכות שיתייבש, ולחזור על הפעולה (אפשר הפעם עם פחות חומר) שוב במשך לפחות 4 פעמים. זו ההשקעה הראשונית. תראי איך הרצפה תבריק אח"כ...
ביום יום אני שוטפת עם "פיסגה" של סנו, ומדי פעם עוברת שוב עם "סופר פוליש". אני ב"ה מאד מרוצה מהתוצאה, כמובן, שזה לא נראה כמו מרצפות חדשות, יחד עם זה הברק ממש משדרג אותן.
שכנה שדפקה אצלי ממש נדהמה שזה יכול להראות ככה, יש לה גם כאלו מרצפות...
גם אנשים שונים שנכנסים אלי מציינים את הברק כמשהו שבולט להם.
בקיצור, אפשר להפיק מהם את המקסימום.
בהצלחה!
נכתב ע"י יוני רז;1469469:כדאי מדי פעם לשטוף עם מקרצף רצפות -כדי להוריד שכבות ישנות של פוליש וכד' , אם ישנם כתמים שחורים כדאי לשטוף עם מים + 7 כפות של אריאל לכביסה לבנה + אקונומיקה לאחר שכל הכתמים יורדים מורחים גלנצר (ווקס תוצרת גרמניה ) והרצפה נקיה ובוהקת !!
נכתב ע"י מגה;1468719:אני שוטפת במשך כל השנה עם סנו פוליויקס
פעמיים בשנה - ערב סוכות וערב פסח, אני עושה פוליש ע"י תכשיר סנו סופר פוליש, הרצפה יוצאת מבריקה ומדהימה, החיסרון היחיד שאם גוררים עליה חפצים נהיה סימנים, אבל זה שווה את המאמץ כי בחג הדירה נראית אחרת....
נכתב ע"י sbf;1469644:אבל בקטנה אין על הריצוף הזה שבוע שלם אפשר לא לשטוף רצפה....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים