יש לכם רצפה ישנה??

• הוסף לסימניות
ברשותכן, קופצת טרמפ על האשכול. נכנסנו לדירה שהריצוף הוא קרמיקה או גרניט פורצלן (לא יודעת להבדיל בין שניהם)מחוספס!! השקעים צוברים לכלוך שחור. זו רצפה מאד פרקטית, לא צריך לשטוף כי אף פעם לא נראה מלוכלך וגם כששוטפים אף פעם לא נראה נקי... אם אתן מבינות למה אני מתכוונת.
איך מורידים את השחור? בשטיפה הקבועה אני שמה נוזל של פסגה אבל נראה לי שכבר עדיף לשטוף רק עם מים כי אולי יש לזה מראה יותר נקי. מחכה לעצתכן.

• הוסף לסימניות
מים עם מעט נוזל כלים פיירי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;1470899:
ברשותכן, קופצת טרמפ על האשכול. נכנסנו לדירה שהריצוף הוא קרמיקה או גרניט פורצלן (לא יודעת להבדיל בין שניהם)מחוספס!! השקעים צוברים לכלוך שחור. זו רצפה מאד פרקטית, לא צריך לשטוף כי אף פעם לא נראה מלוכלך וגם כששוטפים אף פעם לא נראה נקי... אם אתן מבינות למה אני מתכוונת.
איך מורידים את השחור? בשטיפה הקבועה אני שמה נוזל של פסגה אבל נראה לי שכבר עדיף לשטוף רק עם מים כי אולי יש לזה מראה יותר נקי. מחכה לעצתכן.

אפשר להוסיף למים מעט 00 וכל הלכלוך השחור נאכל (קרמיקה וגרניט פורצלן לא נאכלים מהחומצה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirier;1469460:
אגב, יש חומר שנקרא גלנצר, לא כ"כ קל להשיג אותו, אבל הוא הרבה יותר יעיל מהסופר פוליש.
נדמה לי שבצרכניית גור בב"ב יש אותו.

ניסיתי אתמול וממש התאכזבתי ממנו... :(
(או שהציפיות שלי היו מדי גבוהות...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה