דירה בבית שמש
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #2,041
מה זה ריבית מתואמת וריבית נומינלית
אתה ממש רוצה קורס משכנתאות באמצע הלילה..?!מה זה ריבית מתואמת וריבית נומינלית
מרתקקקקק.אתה ממש רוצה קורס משכנתאות באמצע הלילה..?!
קח תקרא..
מאמר שכתבתי - מסביר מצויין!!
באותו מקום עבודה? רק אישור על העלאה? או עברה מקום עבודה?אשמח לחוות דעת מהמומחים דכאן
אני צריך לקחת משכנתא די מידית
אין לנו הכנסות מספיקות כדי לקבל משכנתא בגודל שאנחנו צריכים
היה לנו בשנים האחרונות הכנסה נמוכה שלא מספיקה
עכשיו התחילה הכנסה חודשית גבוהה שתספיק ע"מ לקבל את המשכנתא
האם אפשרי לקבל משכנתא בלי הוכחה על הכנסות אלא על סמך חוזה עבודה
אם אי אפשר, האם ישנה אפשרות לקבל הלוואה ממקור אחר לתקופה של כשלושה חודשים עד לקבלת אישור מהבנק
אם כן מאיזה גוף הכי מומלץ
נ.ב. לפני מספר חודשים עברו אצלי בחשבון סכומים ממש גבוהים אולי זה יכול להיות לעזר?
תודה
אני באמצע תיק כזה. אפשרי.. כמובן שזה נראה אמין ונורמאלי. אותו תחום עבודה רק משכורת יותר טובה עם אישור..מקום עבודה חדש
אבל גם אם לא אותו תחום אפשר להסתדראני באמצע תיק כזה. אפשרי.. כמובן שזה נראה אמין ונורמאלי. אותו תחום עבודה רק משכורת יותר טובה עם אישור..
באופציה ה1,מה יכול להיות הסיכון בזה או איזשהו אשליה לא רצויה?זה מורכב, זה לא ככה.
2 אופציות:
1. שהם נכנסים ברישום של הנכס, ואז יחשיבו 100% הכנסות, ולא צריך דדוקא משפחה.
2. ערבים - רק בני משפחה מדרגה ראשונה - לא סב וסבתא. ויכירו ב50% הכנסה פנויה בלבד.
1. יירשם על שמם דירה (יאבדו זכאות למשל..), וגם יירשם על שמם הלוואותבאופציה ה1,מה יכול להיות הסיכון בזה או איזשהו אשליה לא רצויה?
2.ההורים שלי (הסבה והסבתה של המשפחה) הם לא דרגה 1?
מה הכוונה??אבל זה בהחלט היה משעשע..
אני קבלתי משכנתא בס"ד על סמך חוזה עבודה חדשה וחוזה אחד,אשמח לחוות דעת מהמומחים דכאן
אני צריך לקחת משכנתא די מידית
אין לנו הכנסות מספיקות כדי לקבל משכנתא בגודל שאנחנו צריכים
היה לנו בשנים האחרונות הכנסה נמוכה שלא מספיקה
עכשיו התחילה הכנסה חודשית גבוהה שתספיק ע"מ לקבל את המשכנתא
האם אפשרי לקבל משכנתא בלי הוכחה על הכנסות אלא על סמך חוזה עבודה
אם אי אפשר, האם ישנה אפשרות לקבל הלוואה ממקור אחר לתקופה של כשלושה חודשים עד לקבלת אישור מהבנק
אם כן מאיזה גוף הכי מומלץ
נ.ב. לפני מספר חודשים עברו אצלי בחשבון סכומים ממש גבוהים אולי זה יכול להיות לעזר?
תודה
נשמע לא רווחי בעליל 850K = 2100 ???אני מעוניין לקנות דירה להשקעה ולהחזיק בה כ-5 שנים, על מנת למכור אותה ברווח לאחר סיום התקופה.
מחיר הדירה כ-850,000 ש"ח, הכנסה צפויה משכירות - כ-2,100 ש"ח.
בדירה ראשונה/חליפית אפשרי לקחת סכום כזה מבחינת ערך הנכס כפוף כמובן ליכולת החזר וכו'אשמח לעזרה
אם יש לי 800K הון עצמי מזומן מדירה שמכרתי
ואני מעונין לקנות דירה ב2.2 מיליון
כלומר לקחת משכנתא של 1.54 מיליון
1. האם זה אפשרי ??
2. כמה בערך יהיה ההחזר החודשי ??
תודה
הכנסות של 15K בחודש ומשכנתא ל25 שניםבדירה ראשונה/חליפית אפשרי לקחת סכום כזה מבחינת ערך הנכס כפוף כמובן ליכולת החזר וכו'
החזר חודשי תלוי לפי טווח השנים ונתונים נוספים
משוער 6.5-7Kהכנסות של 15K בחודש ומשכנתא ל25 שנים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים