יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
הבנק לא מתחייב לא עולה לכולם להגיד ובסוף לא יאשר השאלה אם מישהו יש נסיון בזה

האם הבנק מחשבים קצבאות של ביטוח לאומי כמו הבטחת הכנסה או נכות וכן קצבת ילדים כהכנסה?

האם יש מעלה ליועץ משכנתאות שמכיר את הפרויקט המדובר וגר באזור, או שזה לא משנה?
ומה התעריף המקובל והסביר לתיק רגיל של משכנתא, אצל יועץ משכנתאות ותיק עם שם טוב?

כמה משלמים בערך כל חודש על משכנתא של 500,000/550,000 ש"ח ?

כתבו פה בעבר שבגדול על כל 100000 משלמים סביבות 500-550 ש"ח (ב-25 שנה)

@היועץ
אודה לעזרתך:
בניתי שלד על הגג והכל מפוצל ליחידות ,עדין לא עשיתי פתיחה למדרגות מחוץ לדלת ביתי. האם זה יהווה לי קושי לקבלת משכנתא כאשר יבוא שמאי?

שלום יועצים הנכבדים

לקחתי חלק מהלואה בריבית גרייס / בלון ל18 חודשים

בשביל אני רוצה למכור את הדירה שיש לי כרגע

השאלה מה יהיה עם בסוף אני לא יצליח למכור הדירה איך יהיה טפרות להאריך או להפוך אותו להלוואה רגילה ועם הריביות יעלו??

תודה רבה!!
כיועץ משכנתא אני יגיב
אם לא תצליח למכור הבנק יכול לעשות בעיות גדולות וגם אם יסכימו לשים את זה בתוך המשכנתא הריביות הם יחליטו......:(:(:(:(

מ450 הולך כמעט 300 שקל לריבית כל חודש

על דוח יתרות לסילוק הבנק יכול לבקש עמלה?
כתוב שרק פעמיים בשנה זה בחינם..

שלום ליועץ. ותודה מראש.
יש לי דודה שלוקחת משכנתא. מכיון שיש לה עיכוב במשכנתא, והיא לחוצה במועד התשלום לקבלן (דירה חדשה), אז היא לקחה הלוואה לכמה חודשים עד שתסתדר עם המשכנתא.
כידוע, הבנק מתחייב במשכנתא לדירה להעביר את הכסף לחשבון המוכר בלבד.
האם יש פתרון במקרה כזה, איך לבקש מהבנק שהכסף יעבור אליה (או ישירות למלווה שלה), מבלי שיעבור דרך חשבון הקבלן (כיון שכרגע הוא מסרב שיכנס אליו, ואז הוא יחזיר לה את הסכום שכבר שילמה)?
או פתרון אחר שאתה יכול להמליץ?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה