יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
צריך משכנתא לדירה להשקעה לשנתיים בערך מה לקחת???????????????

כמה היום אפשר להשיג הכי פחות ריבית בקלץ משכנתא של 1250000
הכנסה של 25000 שח

כמה היום אפשר להשיג הכי פחות ריבית בקלץ משכנתא של 1250000
הכנסה של 25000 שח
תלוי דרך מי.
לקוח לבד או יועץ,
וגם תלוי מה עוד יש במשכנתא מבחינת הצמדות ופריים.
השגתי ללקוחות 4.63 בקלץ, ללא הצמדות בכלל! ועוד לא נגמר הסיפור מבחינת המו"מ.
אם הייתי שם הצמדות גם פחות מ4.6

אבל זה מיוחד.
בעצמי אני לא יודע אם ניתן לשחזר את זה לחלוטין. אבל קרוב לזה כן.

יש למשהו מה ליעץ לי????????
חסר פרטים.
מה שווי הדירה.
מה סכום המשכנתא המבוקש.(משנה לגבי מסלול פיתוי)
האם הכסף אמור לשמש לדירה אחרת.
בכלל התשובה היא מסלולים עם כמה שפחות חשיפה להיוון (עמלת קנס יציאה מוקדם)
זה יכול להיות פריים מל"צ כל שנתיים וכדומה.
וכן במקום קל"צ הייתי לוקח ק"צ

יש למשהו מה ליעץ לי????????​
יש פה הרבה לדעת.
כמה אחוז מימון.
קיים נרכש?? מיד מה לפתות ??
בגדול חייבים שליש קבועה. כל השאר ?? כנראה שמלצ. עם סיכון קטן להיוון. ואולי עדיף כל שנתיים אם בטוח זה רק לשנתיים.
בקיצור יש מה לבחון.​

משכנתא בסדר גודל של 1300000 בערך
שזה 75%​
ללא תקבל 75. תקבל מקסימום 70 אם זה יוצר כחליפי....
או שזה בכלל דירה יחידה שלך?? אז כן 75 אחוז.

לגבי המסלולים.. כמה אתה מוכן לקחת סיכון להיוון תמורה תשלום נמוך עכשיו.. וכו

בני זוג, שיש על שם האשה דירה, מלפני החתונה, וכעת רוצים לקנות דירה נוספת שתהיה על שם הבעל (כדי שלא להתחייב בתשלוום מס רכישה).
האם הבנק יתחשב גם בהכנסות של האשה כהכנסות למשכנתא? או שהאשה תחשב רק כעָרֵב (שאז ההכנסות שלה מחושבות לחצי ממה שהן בפועל).

תודה רבה !

במזרחי יחושב הכנסות האשה מלא
בנקים אחרים חצי כערב

לגבי אחוזי מימון ניתן עד 62.5%
בעניין מס רכישה כפי הידוע לי סעיף 9 בפקודת מיסוי מקרקעין מייחס לזוג תא משפחתי אחד

תודה על התשובה המפורטת!

בעניין מס רכישה, העו"ד אומר שזה בסדר, אחרי שעשו "הסכם ממון" לפני החתונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה