מה השאלה? האם ללכת על זה?מי שיכול לעזור.
מיחזור של משכנתא ההצעות שנתנו כרגע:
235K
או מל"צ (5 שנים) 5.1
או קל"צ 4.82
במקום פריים + 0.3
אשמח למענה.
השאלה באיזה מן ההצעות שווה יותר לבחור.מה השאלה? האם ללכת על זה?
במידה ואין כאן תשלום נוסף ליועץ וכדו', אין סיבה שלא.
אם זה עולה עוד כסף, זה כבר מטיל בספק גדול את החיסכון.
אני הייתי הולך על המל"צ בגלל הסיבות הנכונות שאמרת.מי שיכול לעזור.
מיחזור של משכנתא ההצעות שנתנו כרגע:
235K ל25 שנים.
או מל"צ (5 שנים) 5.1
או קל"צ 4.82
במקום פריים + 0.3
אשמח למענה.
תודה רבה!אני הייתי הולך על המל"צ בגלל הסיבות הנכונות שאמרת.
שלום
אני מעוניין בקרוב לקחת משכנתא חדשה ולערוך שינויים בקיימת, אך יש לי החזרי חובות גבוהים בויזה, מה אפשר לעשות?
כמו כן איך לשפר דירוג אשראי נמוך שנובע מכך ומניצול גבוה של מסגרת אשראי?
תודה מראש!
זה 2 שאלות נפרדות.שלום
אני מעוניין בקרוב לקחת משכנתא חדשה ולערוך שינויים בקיימת, אך יש לי החזרי חובות גבוהים בויזה, מה אפשר לעשות?
כמו כן איך לשפר דירוג אשראי נמוך שנובע מכך ומניצול גבוה של מסגרת אשראי?
תודה מראש!
אפשרי.ברכישת נכס ששולם 20% האם הבנק ישחרר את המשכנתא בסך 70% לפני ששולם כל הההון העצמי - עם התחייבות להשלמה של ה10% הנותרים מההון העמצי בסוף ?
מדובר על דירה חליפית
שיש לך איך להשלים את העסקה מהון עצמי קיים, או ממכירת נכס, ולא מעוד הלוואות.מה זה הוכחת הון עצמי משלים ?
הריבית במסלול היחיד שאנחנו זכינו לראות מאוד יקרה.שלום, מצו"ב מסמכי משכנתא מבנק המזרחי אשמח מאוד אם מישהו יכול להסביר לי:
1- כמה היה הסכום שנלקח בהתחלה, 2- כמה סכום עכשיו בשביל לפרוע את המשכנתא,
ממש תודה רבה!
אפשר לקבל 6%בכמה הגיוני להשיג היום ריבית למשכנתא לכל מטרה? ( לא חריגים יוצאי דופן , אלא מה הממוצע שמשיגים)
תודה!
זה בעזרת יועץ כמוך.אפשר לקבל 6%
האמת היא שכמעט ולא יצא לי לעשות תיקי כל מטרה... בסוף כולם יוצאים אצלי עם פתרונות אחרים יותר משתלמיםזה בעזרת יועץ כמוך.
זה לא הממוצע..
נעשה את זה יותר מסודרבכמה הגיוני להשיג היום ריבית למשכנתא לכל מטרה? ( לא חריגים יוצאי דופן , אלא מה הממוצע שמשיגים)
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים