יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
זה 2 הלוואות, לא משכנתאות.
אז למה שיאחדו?
במשכנתאות יש מושג של מיחזור, בהלוואה, זה פרעון הישנה ונטילת הלוואה חדשה (בעצם גם במשכנתא זה כמעט ככה אבל לפעמים זה רווחי משלל סיבות).
באיזה סכומים מדובר, באיזה ריבית ולכמה שנים?
ומה תרצו אחרת?

אז למה שיאחדו?
במשכנתאות יש מושג של מיחזור, בהלוואה, זה פרעון הישנה ונטילת הלוואה חדשה (בעצם גם במשכנתא זה כמעט ככה אבל לפעמים זה רווחי משלל סיבות).
באיזה סכומים מדובר, באיזה ריבית ולכמה שנים?
ומה תרצו אחרת?

עכשיו נודע לי שזה שלושה הלוואות ב 55 תשלומים כל אחד ו 8% ריבית כל אחד

איזה בנק יתן לנו בקלות למחזר את ההלוואות להלוואה אחת ועם תנאים טובים?

עכשיו נודע לי שזה שלושה הלוואות ב 55 תשלומים כל אחד ו 8% ריבית כל אחד

איזה בנק יתן לנו בקלות למחזר את ההלוואות להלוואה אחת ועם תנאים טובים?

1.מה הסכום?
2. מה מספר התשלומים?
3. מה תרצו?

הסכום הכללי הוא 60000 ב 55 תשלומים
היינו מעונים לאחד הכל להלוואה אחת
מנסים לעזור לכם. תנסו לענות על כל השאלות בפעם אחת.
בכמה תשלומים תרצו?

שלום
יש לנו 2 הלוואות מהבנק והיינו מעונינים למחזר את הלוואות להלואה אחת ובתשלום אחד.
הבנק לא מאשר במגוון תירוצים לא הגיונים.

נשמח לדעת אם תוכל לעזור לנו בענין או איזה בנק נותן בקלות למחזר הלוואה?
יש נכס?

זה מה שאנחנו רוצים
יש משהו שפספסתי?

אנחנו בבנק לאומי
לפותח חשבון בבנק יהב, בהעברת משכורת (נדמה לי 7 אלף נטו לפחות לחשבון יחיד, או 14 אלף לחשבון משותף, גם זוג נשוי יכול לפתוח חשבון יחיד על שם מקבל המשכורת), מקבלים הלוואה של עד 100,000 ש"ח בריבית של פריים + 1, מה שאומר שאם כיום ההחזר החודשי שלכם על ההלוואות הנ"ל הוא 1,300 ש"ח, עם החזר זהה, תגמרו את ההלוואה ב-48 תשלומים, במקום 55!

לסכום של 60 אלף, לא מתחיל להיות שווה לשעבד נכס, הליך משכנתא וכו'.

זה מה שאנחנו רוצים
יש משהו שפספסתי?

אנחנו בבנק לאומי
לא כ"כ מבין מה המטרה באיחוד ההלוואות אם כולם 55 תשלומים?
מסכים שיש מקום גדול להוזלה משמעותית בריביות המטורפות. אבל זה לא קשור ל"איחוד".

לא כ"כ מבין מה המטרה באיחוד ההלוואות אם כולם 55 תשלומים?
מסכים שיש מקום גדול להוזלה משמעותית בריביות המטורפות. אבל זה לא קשור ל"איחוד".

נכון
יותר חשוב לנו זה לצמצם את הריביות
יש אפשרות כזאת?

לסכום של 60 אלף, לא מתחיל להיות שווה לשעבד נכס, הליך משכנתא וכו'.
אכן חשפת את אמריקה.
הכוונה בשאלה הייתה בעיקר האם יש לו משכנתא ומאיזה בנק (לרוב לבעל נכס יש משכנתא), יש מבצעים והטבות בבנקים להלוואות לבעלי משכנתאות.

במקרה שלהם ממש פשוט וקל כמו שנכתב בבנק יהב יש גם בבנלאומי .בהעברת משכורת כמעט כל בנק יכול להביא הלוואה בסכום כזה עם ריביות טובות ואם יש לכם משכנתא אפשר להכניס למשכנתא... שזה לפעמים ממש שווה בסכום כזה בכל אופן כמו שנאמר הריביות חשובות...אפשרויות יש... קדימה.

אכן חשפת את אמריקה.
הכוונה בשאלה הייתה בעיקר האם יש לו משכנתא ומאיזה בנק (לרוב לבעל נכס יש משכנתא), יש מבצעים והטבות בבנקים להלוואות לבעלי משכנתאות.
בלקיחת משכנתא (או תקופה אחריה), לא לכל מי שיש משכנתא...

ואם יש לכם משכנתא אפשר להכניס למשכנתא...
תחכים אותי בבקשה?

תחכים אותי בבקשה?
בדרך כלל כשאתה לוקח משכנתא הבנק נותן לך הטבה להלואה במיוחד בהעברת חשבון.. וזה לא תמיד חייב להיות בזמן המשכנתא לדוגמא בנק יהב שהזכרת נותן זאת אם כי הבנתי שזה בקצת מיקוח..

בלקיחת משכנתא (או תקופה אחריה), לא לכל מי שיש משכנתא...
ממש ממש לא נכון.
גם לכל מי שיש משכנתא פעילה, גם אם נלקחה לפני 8 שנים, תלוי באיזה בנק.
תברר אצל יועצים או בבנק.

נערך לאחרונה ב:
שלום,

לקחתי משכנתא לפני כחודש וכעת אני רוצה להחזיר את כל המסלול של הריבית המשתנה צ.מדד (מראש לקחתי סכום גבוה יותר ממה שהייתי צריכה כדי להגדיל את המסלול של הפריים) מה הפרוצדורה?האם הבנק יכול לסרב? ואיך מחשבים את הקנס שעלי לשלם?

שלום,

לקחתי משכנתא לפני כחודש וכעת אני רוצה להחזיר את כל המסלול של הריבית המשתנה צ.מדד (מראש לקחתי סכום גבוה יותר ממה שהייתי צריכה כדי להגדיל את המסלול של הפריים) מה הפרוצדורה?האם הבנק יכול לסרב? ואיך מחשבים את הקנס שעלי לשלם?
אם תמהר להחזיר לא יהיה לך קנס.
תתקשר לנציגות משכנתאות בבנק, אחרי העברת הסכום תתקשר לוודא שרק המסלול הזה נפרע, ולא כל המסלולים באופן יחסי.

תודה!
אני קודם מעביר את הכסף ואח"כ מבקש לוודא שזה המסלול שרציתי או שצריך לתאם איתם את הפירעון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה