- הוסף לסימניות
- #1,921
לא ביצעתי תמהיל כזה במדויק שהקלצ ל 20 שנהרוצה להשיג עבורי?
מוכן לשלם לך כמה שתבקש..
ראית לאחרונה תמהיל כזה ??
אבל לפי מה שהשגתי גם בדרגת מימון של45-60% ודירוג בינוני
מאמין שאפשרי
לא ביצעתי תמהיל כזה במדויק שהקלצ ל 20 שנהרוצה להשיג עבורי?
מוכן לשלם לך כמה שתבקש..
ראית לאחרונה תמהיל כזה ??
אני מאמין רק בה'..לא ביצעתי תמהיל כזה במדויק שהקלצ ל 20 שנה
אבל לפי מה שהשגתי גם בדרגת מימון של45-60% ודירוג בינוני
מאמין שאפשרי
אתה מתכוון לפרוע את המשתנה צמודה בקרוב, או לפחות את חציה ויותר?תכל'ס לא הבנתי ללכת על זה או לא
סביב 450 פלוס מינוס, תלוי בכמות ההצמדה, וכמות הפריים.כמה אמור לצאת החזר חודשי ביחס ל100000? בפריסה ל25 שנה?
דבר ראשון תודה,סביב 450 פלוס מינוס, תלוי בכמות ההצמדה, וכ
את זה -את איזה חלק הכי שווה לפרוע?
וההבדל הוא שזה לעוד 8 שנים ואת האחרים או שתגמרי קודם, או שהם בריבית יותר נמוכה.מסלול 2 חלק מהסכום
(לא יודעת למה זה מחולק ל-2)
בסיס ריבית: קבועה
בסיס הצמדה: לא צמוד
ריבית בפועל 3.33%
דמי ריבית 55.17
יתרה לסילוק: 11,000
עד לתאריך 2030
אפשר תשובה? פליז.דבר ראשון תודה,
עכשיו רציתי לשאול אם זה משתנה כשיש ערב קבלן?
הגיוני שיורד לי 3000 על משכנתא של 540000? עוד 15 שנה זה יורד ל1800 ל15 שנה נוספים,
נשמע הגיוני?
תלוי איזה בנק ואיפה..אני לוקח משכנתא לצורך הרחבת הדירה.
מישהו אמר לי שהבנק ידרוש לראות קבלות של הקבלן ולפי זה הוא משחרר את הכסף.
לקחתי קבלן בלי קבלות.
יש פתרון לזה?
במקום לנחש מה הגיוני ומה לא, אולי תשלח את הדו"ח סילוק המלא של המשכנתא שלך - ואוכל להשיב לך במדוייק. כי גם אם המצב לא הגיוני - הוא עדיין המצב.. לא?!אפשר תשובה? פליז.
מי אמר ששווה לפרוע..?איזה מסלול שווה לי לפרוע
אני רוצה להחזיר סכום של כסף
מאיזה מסלול שווה לי להחזיר
מסלול 1
בסיס ריבית: פריים
ריבית בפועל 0.9%
דמי ריבית 13.05
יתרה לסילוק : 100,000
עד לתאריך 2038
מסלול 2
ריבית בפועל 3.33%
דמי ריבית 55.17
יתרה לסילוק: 150,000
עד לתאריך 2027
מסלול 2 חלק מהסכום
(לא יודעת למה זה מחולק ל-2)
ריבית בפועל 3.33%
דמי ריבית 55.17
יתרה לסילוק: 11,000
עד לתאריך 2030
את איזה חלק הכי שווה לפרוע?
ומה ההבדלים?
תודה מראש
יש לי הצעת מחיר וחוזה של קבלן רשום וגם שמאות.תלוי איזה בנק ואיפה..
בגדול תצטרך הצעת מחיר של קבלן רשום + שמאי של הבנק.
ישנם בנקים שיעשו את זה ב-2 פעימות, כשלפני הפעימה השנייה תהיה הערכת שמאי נוספת.
לא.יש לי הצעת מחיר וחוזה של קבלן רשום וגם שמאות.
מדובר בבנק טפחות.
השאלה אם הם ירצו לראות בנוסף גם קבלות?
תודה רבה
אני ראש קטן בקטע של כסףמי אמר ששווה לפרוע..?
ריבית של 3.33% שנתי בקבועה לא צמודה - זה יופי של הלוואה..!
שימי את הכסף בקרן גמל טובה - או בהשקעה של BTB, תקבלי ריביות של לפחות פי2 שנתי, ללא סיכון מיותר, וללא קנסות יציאה, ותתחילי להרוויח באמת..
אא"כ, ההחזר של המשכנתא חונק.
צריך לחשב את הרווח - במחשבון ריבית דריבית, בהזנת סכום + תקופה + ריבית שנתית, אל מול ההפסד שעל תשלום הריבית באותו סכום + תקופה + ריבית המשכנתא [להכניס חישוב שינויי ריבית ומדדים], ואז להבין כמה הרווח הנקי.אני ראש קטן בקטע של כסף
יש לי מטרה לסיים משכנתא כמה שיותר מהר
וכל פעם שצוברת סכום גדול אני מחזירה
תוך כמה שנים ארויח אם אשקיע בקרן כל שהוא?
כי אין לי זמן לטווח ארוך!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים