- הוסף לסימניות
- #2,141
הבנק שבו תעשה את המשכנתא ייתן לך.שלום רב
אני צריך להוציא עכשיו משכנתא על סכום של 900,000 ש"ח
אשמח לדעת איזה מסמכים אני צריך לבקש מהקבלן.
תודה רבה
הבנק שבו תעשה את המשכנתא ייתן לך.שלום רב
אני צריך להוציא עכשיו משכנתא על סכום של 900,000 ש"ח
אשמח לדעת איזה מסמכים אני צריך לבקש מהקבלן.
תודה רבה
המקרה שלך מורכב, ולא יעבור בקלות.זכיתי מחיר למשתכן דירה950 יש לי100 הייתי באבטלה עד לפני חודש בשביל לימודים ולאישתי אין הכנסות
מה עדיף לחכות כדי שיהיה 3 או 4 חודשי עבודה לפני משכנתה או להגיש ככה
עוד משהוא יש לי הלוואה בריבית P+2.6 של 90 אלף עדיף לסגור לפני המשכנתא או להשאיר ככה
מה הסיפור של הטאבו משותף - זה ריביות כל מטרה..?אני שואל בשביל חבר
דירה 2650000 טאבו משותף
הלוואה ע"ס 980K בבנק מזרחי
משתנה אג"ח צמוד מדד 100K ל15 שנה 3.52
קל"ץ 332K ל10 שנה 4.25
פריים 548K ל20 שנה 2.85
את המשתנה מחזיר מיד
האם זה טוב ומשתלם או מה לומר לו לנסות לשנות
תודה מראש
זה אחד קונה להשקעה חצי דירה והשני גר בחצי השנימה הסיפור של הטאבו משותף - זה ריביות כל מטרה..?
אני הייתי חושב כבר על חוץ בנקאי אולי, השאלה מה הסיפור שם.
לא הבנתי..
נשמע מעניין!אני יכול - בעז"ה כמובן.. - לנסות להוציא לך:
1. הלוואה של 200,000 אלף ש"ח בריבית של 2.6% + 75,000 ₪ בריבית 0.6% !!
2. כל השאר משכנתאי, בריביות טובות (חוץ מסכום קטן שיהיה בריבית גבוהה קצת).
תופר לך את כל ה1,900,000 ₪.
מתאים ??
העיקר - "אין שום ייאוש בעולם כלל.."![]()
התייחסתי לפי הנתונים שכתבתם בהתחלה (יכולת החזר גבוהה 11,000), והתכוונתי לתפור לכם את כל התיק - בכדי שתוכלו להגיע לרכישת הדירה הזו (אם בינתיים המחיר שלה לא עלה.. )..נשמע מעניין!
השאלה אם נוכל להוציא משכנתא אחרי הלוואות בנקאיות בכזה סדר גודל
סכום תלוי המקרה.. ייתכן גם עד 70% בחוץבנקאי, ובבנקאי תלוי בהגדרה.. לצורך דירה חליפית עד 50% למשל.מה התנאים להלוואת בלון? כמה מקסימום סכום אפשר לקבל? לכמה מקסימום זמן? באיזה ריביות?
תודה מראש![]()
הודעתם לפחות 10 ימים לפני? לא עבר 30 יום מההודעה?ביצענו החזר יחסי למשכנתא
הודענו לבנק על ההחזר לפני שהחזרנו (על מנת למנוע עמלה )
למה נראה שירד לנו העמלה? 178.66 שח
צפה בקובץ המצורף 1070257
הריביות לדעתי (שאני לא יודע כלום ולא יועץ) טובות מאד.
הודענו והחזרנו בתוך הזמן המתאיםהודעתם לפחות 10 ימים לפני? לא עבר 30 יום מההודעה?
בנוסף יש עמלות היוון ללא קשר להודעה ואולי זה העמלה שאתם רואים.
אבל הודעתי לפני והחזרתי את הכסף בתוך ה-45 ימים של ההודעהיש עמלת אי הודעה מוקדמת.
אני עניתי על השאלה הזואבל הודעתי לפני והחזרתי את הכסף בתוך ה-45 ימים של ההודעה
על זה כתבתי שחסכתם את העמלה הזואז מה כן חסכנו?
איזה עמלה?
יש עמלת אי הודעה מוקדמת.
לפי הבנק צריך להודיע לפחות 10 ימים קודםאני עניתי על השאלה הזו
על זה כתבתי שחסכתם את העמלה הזו
ובכל מקרה לי זכור שצריך להחזיר עד 30 יום מההודעה, ואם החזרתם אחרי זה ייתכן שכן גבו, אני לא יודע מה הכללים בבנק שלכם.
כנראה שילמתם עמלת היוון ולא עמלת אי הודעהלפי הבנק צריך להודיע לפחות 10 ימים קודם
ולהחזיר עד 45 יום ממהודעה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים