- הוסף לסימניות
- #5,021
זה מיחזור של כרטיס אשראי טפחות של 20 שנה, שטיפס לריבית הזויה של 10 אחוזמה זה הריביות האלו ?
מה יש לך היום ? ומה מטרת ההלוואה
זה מיחזור של כרטיס אשראי טפחות של 20 שנה, שטיפס לריבית הזויה של 10 אחוזמה זה הריביות האלו ?
מה יש לך היום ? ומה מטרת ההלוואה
פריים±4.2 זה נכון להיום 10.2 ריבית.זה מיחזור של כרטיס אשראי טפחות של 20 שנה, שטיפס לריבית הזויה של 10 אחוז
נכון, אבל זה לא ל-20 שנה רק ל-7 שנים. טפחות לא הסכימו בשום אופן להוריד את השנים, רק אחרי איומים הסכימו לעבור מסלול למל"צ 10 שנים בתוספת ביטוח חיים ומבנהפריים±4.2 זה נכון להיום 10.2 ריבית.
קח הלוואת הצטרפות באיזה בנק ותסגור את זהנכון, אבל זה לא ל-20 שנה רק ל-7 שנים. טפחות לא הסכימו בשום אופן להוריד את השנים, רק אחרי איומים הסכימו לעבור מסלול למל"צ 10 שנים בתוספת ביטוח חיים ומבנה
קח הלוואת הצטרפות באיזה בנק ותסגור את זה
7 שנים זה תקופה קלאסית להלוואה בנקאית
אשמח לעזרה אני לוקח משכנתא של מיליון ש"ח החזר חודשי 5400 למשך 30 שנה האם כדאי לשלב פריים או לא בגלל האי יציבות ומשתנה ל"צ מה נראה??
אולי כדאי לי שני שליש קל"צ 5 % ומשתנה ל"צ 4.8 מה נראה לכם??
זה נראה לי כמו חשיפה ענקית לעמלות היווןאולי כדאי לי שני שליש קל"צ 5 % ומשתנה ל"צ 4.8 מה נראה לכם??
עם אין משהי מיוחד יש עוד לאיפה לרדת
מה הפירוש ?עם אין משהי מיוחד יש עוד לאיפה לרדת
זה במזרחי?מה הפירוש ?
יש לי היום משכנתא של
216 קלצ 3.4 ל 13 שנה
640 פריים +0.3 ל 23 שנה
ומציעים לי את המחזור הנ"ל
573 מל"צ 5.02 ל 15 שנה
278 קל"צ 5.2 ל 18 שנה
לא, זה בפאג"יזה במזרחי?
זה לבד או עם יועץ??
???יועץ
אם הכל תקין אצלך בחשבון וכו.. בהחלט יתכן ושווה לנסות דרגה שניה..שווה לבדוק דרגה שניה למזרחי...
בכל מקרה לא שווה למחזר הכל אתה תפסיד את הכל בקלצ.
מה הציעו לך על מיחזור רק של הפריים למלצ.. ככל הנראה לא יתנו לך משהו רציני
אני לא יכול לדעת מה היה השיקולים של היועץ על התמהיל.. לכן אין לי מה לחוות דיעה..
סתם בשביל הספורא הרגע דיברתי עם הבנקאי.. אם אתה לקוח טוב ? יש מצב לקבל 4.6-4.7 בפתיחת חשבוןאם הכל תקין אצלך בחשבון וכו.. בהחלט יתכן ושווה לנסות דרגה שניה..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים