הצמוד מדד הוא משתנה או קבועשלום וברכה
אנו מעונינים לעשות פירעון חלקי במשכנתא
אשמח לדעת מה עדיף מ 2 האפשרויות
אפשרות 1- לפרוע מההלוואה שהיא על ריבית פריים -0.25 , ואז ההחזר החודשי של יוקטן ב917 ש"ח
אפשרות 2- לפרוע מהחלק שצמוד למדד + 2.32, ואז ההחזר החושי יוקטן ב 520 ש"ח, אבל אם הבנתי נכון סכום ההלוואה יגדל לפי המדד.
אשמח לתשובה תודה מראש...
משתנה כל 5 שנים, שינוי הבא ב 01/09/2027הצמוד מדד הוא משתנה או קבוע
הכי טוב זה קיצור שנים בלי הורדת החזר.משתנה כל 5 שנים, שינוי הבא ב 01/09/2027
אפשר לרדת עוד הרבהיש לי היום משכנתא של
642 פריים +0.3 ל 23 שנה
ומציעים לי את המחזור הנ"ל
385 מל"צ 5.75 ל 18 שנה
258 קל"צ 5.66 ל 18 שנה
מה דעת המומחים ?
מישהו יוכל לתת לי קצת מושגים על הלוואת גישור,
תוך כמה זמן אפשר להוציא? כמה הריביות??
תודה ענקית מראש
שווה לקחת גם שליש פריים מינוס ?אפשר לרדת עוד הרבה
לדעתי שווה להישאר בתמהיל הזה ולשפר ריביות.שווה לקחת גם שליש פריים מינוס ?
לא הבנתיאגב אין לך צורך לקחת שליש קבוע אם אתה ממחזר רק פריים.
15% בבנקאי או בחוץ?מאיפה אתם מתכוונים, בנקאי או חוץ בנקאי? עם תשלום חודשי או בלי?
בדרך כלל לוקח קצת יותר זמן להוציא. הריביות מטורפות, יכולות גם להגיע לסביבות 15%
זה אופציה טובה כשאין ברירה אחרת.
אפשר לקחת את הכול במל"צ או את השליש פריים במקרה של מחזור של משכנתא ללא ריבית קבועה.לא הבנתי
משפיע,אשמח לתשובה
חשוב לי הורדת ההחזר החודשי,הכי טוב זה קיצור שנים בלי הורדת החזר.
עם חשוב לכם הורדת החזר תוריד מפריים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים