- הוסף לסימניות
- #5,341
לא. שים לב, זה קצ.יש סיבה למה יש מצ ??
תוכנית לפרעון בהקדם??
מכל הבחינות..
לא. שים לב, זה קצ.יש סיבה למה יש מצ ??
תוכנית לפרעון בהקדם??
סליחה על הבורות מה זה 0.25 במיכוניתזו הצעה שלא תראה בשום מקום כיום!!
היא יותר מידי טובה.
אם חתמתם כבר אתמול בבנק.. זה אומר שיש לכן יועץ מקצועי על, אם לא - במל"צ תהיה עלייה של 0.13 בעוגן + 0.25 במיכונית (ככל הנראה).
קודם כל תיקנו אותי כבר, 0.15.סליחה על הבורות מה זה 0.25 במיכונית
באישור זה לא מופיע למה?קודם כל תיקנו אותי כבר, 0.15.
זה עוד מרווח שטפחות לוקחים "על הדרך" מהלקוחות. והכוונה ל 0.15%.
מחלוקת.שאלה למבינים מה עדיף מ"צ 1.68 או מל"צ 4.95 ?
שאלה למבינים מה עדיף מ"צ 1.68 או מל"צ 4.95 ?
מאמין שהנידון כאן זה מחזור ולא הצעה חדשה.באמת פלונטר.
אני גם הייתי הולך למצ גם בגלל הפער וגם בגלל היכולת להוריד בגלל זה עוד מס' שנים המשכנתא שזה גם חיסכון וממילא כבר מצדיק את הסיכון
אני הייתי משאיר מ"צ
שלוםזו הצעה שלא תראה בשום מקום כיום!!
היא יותר מידי טובה.
אם חתמתם כבר אתמול בבנק.. זה אומר שיש לכן יועץ מקצועי על, אם לא - במל"צ תהיה עלייה של 0.13 בעוגן + 0.25 במיכונית (ככל הנראה).
לא למחזר למ"צ אלא למחזר את המ"צ למל"צמיחזור לקצ כזה?? ממה למחזר לכזה דבר??
למחזר לצמוד לא מומלץ עכשיו בגלל האינפלציה הגבוהה מאוד.שלום
המשכנתא שלי היא כזו:305000- ריבית קבועה לא צמודה- 35.47%
156000 משתנה צמודה 12.4%
441000 - ריבית משתנה על בסיס פריים לא צמוד -78.96%
ההחזר החודשי הממוצע היו 5100 כרגע.
הקרן שלקחתי-920000 ל30 שנה.
האם משתלם למחזר עכשיו לצמוד מדד?
יש אופציה ל-20 שנה , ואם כן מה יהיה ההחזר החודשי?
תודה רבה
נכון, הכוונה למחזר ממ"צ 1.68 למל"צ 4.95מאמין שהנידון כאן זה מחזור ולא הצעה חדשה.
אני הייתי משאיר מ"צ
אם אתם בתוך התוקף של האישור אז רק העוגן עולהאם כבר חתמתי על משכנתא והתיק בבדיקה מיום חמישי שעבר העוגן והריבית משתנים לי??
תודה מראש!
פשוט מדהים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים