- הוסף לסימניות
- #5,661
בעלי נסיון? בעלי ידע??
דירה עם גג מוצמד בטאבו בנוי כיחידה נוספת.. אך ללא היתר
יש סיכון שהבנקים לא יאשרו משכנתא ?
זה יותר מסובך מאשר תוספת בניה לא חוקית???
יקבלו. אולי יהיה קצת הפחתה בשמאות. לא מעבר.
בעלי נסיון? בעלי ידע??
דירה עם גג מוצמד בטאבו בנוי כיחידה נוספת.. אך ללא היתר
יש סיכון שהבנקים לא יאשרו משכנתא ?
זה יותר מסובך מאשר תוספת בניה לא חוקית???
יש לי אפ' לקחת 340000 אל"ש במסלול של הלוואת זכאות (מתוך משכנתא של 800000)
האם זה שווה לקחת את כל הסכום שמאשרים לי בזכאות?
לא ידוע לי על אפשרות להעביר כספי משכנתא לחול בשום בנקתנסה במרכנתיל יעבירו לחו''ל
אפשר ב2 הנכסים שהמשכנתא תהיה רק על שמכם והם יהיו ממשכניםרציתי לשאול אנחנו צריכים לקחת משכנתא ההורים מוכנים לעזור בזה יש להם 2 דירות
1 עם משכנתא קיימת ויש אפשרות להוסיף הרבה ע"ז.
2 דירה שיש להם ללא משכנתא.
האם ניתן שאת המשכנתא באפשרות השניה תהיה על שמי ולא על שם הלוים ורק הנכס יהיה משועבד או שהם מוגדרים הלווים,
ומה מבין 2 האפשרויות עדיפות?
תודה
היורשים יכולים לפתוח מחול חשבון בארץ באמצעות אפליקציהיש לי לקוח שקנה דירה מ 7 יורשים:
4 יורשים בארץ
3 יורשים בחול ללא חשבון בארץ
העו"ד לא רוצה חשבון נאמנות,
היא הכינה נספח להסכם מכר,
שבו מצהירים היורשים מחול שלא תהיה להם טענה כלפי הבנק.
האם מישהו יודע על בנק שיאשר כזה דבר?
ואז זה הליך חדש לכל ענין?אפשר ב2 הנכסים שהמשכנתא תהיה רק על שמכם והם יהיו ממשכנים
ברור שהם קשוריםואז זה הליך חדש לכל ענין?
והאם הם מוגדרים ללוים או ערבים או שהם כלל לא קשורים ורק הנכס שלהם משועבד?
תודה
למה למחזר ?האם שווה למחזר משכנתא של דירה בת 6 שנים שכיום היא שווה ב-400 אלף ש"ח יותר משוויה אז-למטרת שיפוצים עכשווים לדירה?
הבנתי שכיום הריביות מאד גדולות במשכנתאות ולא ממש שווה למחזר משכנתא..
תודה רבה,למה למחזר ?
אם המשכנתא טובה אפשר פשוט לקחת תוספת באותו בנק/בדרגה שניה
תודה רבה,
טכנית איך מבקשים זאת?
דרך האתר,בנקאי פרונטלי,צריך יועץ משכנתאות?
רשמתי למעלה,כמו כל משכנתא ...
אפשר לגשת לבד ואפשר לקחת יועץ
בדרך כלל אם ניגשים לבד וזה מסתבך.. ליועץ קצת יותר קשה לחלץ מהמצב
תכתבי פה מה הצורך שלכם בדיוק נוכל יותר לכוון
רשמתי למעלה,
אני מעוניינת לשפץ דירה באזור 50 אלף.
איזה עוד מידע אתם צריכים?
לא מכיר בנקאי שיעשה תיק של 50 אלףבשביל 50 אלף לא לוקחים יעץ משכנתא אם במצב תקין
כן לבדוק אם יש מה לשפר במשכנתא זה מצריך בדיקה ראשונית של יועץ שלרוב זה ללא עלות
הכי פשוט זה שראובן יפרע את החצי מליון של לוי עם ההון העצמי שלו ולוי ידאג להסיר את השעבוד מהדירה שלויש לי שאלה:
לראובן יש דירה בשווי 2 מליון ש"ח, ויש לו עליה משכנתא בשווי מליון ש"ח. הוא רוצה למכור אותה ולקנות דירה אחרת.
שמעון רוצה לקנות מראובן את הדירה, והוא יצטרך לקחת עליה משכנתא של מליון ש"ח.
ראובן רוצה לקנות מלוי דירה אחרת, לקחת את המשכנתא של המליון שלו (שכזכור שמעון אמור לפרוע לו ע"י לקיחת משכנתא משלו) ולגרור אותה אל הדירה החדשה.
גם ללוי יש משכנתא על הדירה שלו, של חצי מליון ש"ח, שהוא מעוניין לפרוע עם התשלום של ראובן על הדירה שלו. (ולא לקנות דירה אחרת. לקבל את הכסף אליו)
איך זה מתנהל בבנק? הבנתי מהעו"ד שזה סיפור מאוד מורכב לגרור משכנתא לדירה שיש עליה כבר משכנתא, אבל אנחנו מעוניינים להעביר את השיעבוד של הדירה אלינו ולפרוע עם זה את המשכנתא.
מישהו יודע לפשט לי את העסק?
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים