יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
אשמח לדעת לגבי קיצור תקופת הלוואה במשכנתא בבנק לאומי
כרגע יש לי משכנתא ל 30 שנה ואני מעוניין לקצר ל 25 שנה
האם נדרש פרוצדורה של מחזור
ומה העלות של כזה דבר

קיבלנו הצעה למשכנתא עבור שיפוץ הבית, יש לנו משכנתא על הדירה כשרכשנו אותה וכרגע אנחנו מעונינים לשפץ, ההצעה שקיבלנו היא לא בבנק שיש לנו את המשכנתא הראשונה, רצינו לדעת אם ההצעה כדאית או לא ? (השמאות אחרי שיפוץ הנכס גבוהה מספיק והמשכנתא תהיה פחות מ45 אחוז מערך הדירה)

קבצים מצורפים

• אישור עקרוני - סל מוצע.png
    אישור עקרוני - סל מוצע.png
    KB 100.1 · צפיות: 57
נערך לאחרונה ב:
קיבלתי הצעה למשכנתא עבור שיפוץ הבית, יש לי משכנתא על הדירה כשרכשתי אותה וכרגע אני מעונין לשפץ, ההצעה שקיבלתי היא לא בבנק שיש לי את המשכנתא הראשונה, רציתי לדעת אם ההצעה כדאית או לא ? (השמאות אחרי שיפוץ הנכס גבוהה מספיק והמשכנתא תהיה פחות מ45 אחוז מערך הדירה)
לבד או עם יועץ?

קיבלתי הצעה למשכנתא עבור שיפוץ הבית, יש לי משכנתא על הדירה כשרכשתי אותה וכרגע אני מעונין לשפץ, ההצעה שקיבלתי היא לא בבנק שיש לי את המשכנתא הראשונה, רציתי לדעת אם ההצעה כדאית או לא ? (השמאות אחרי שיפוץ הנכס גבוהה מספיק והמשכנתא תהיה פחות מ45 אחוז מערך הדירה)​
איפה הבנק הראשון.
למה לא בדקו הצעה משם.
אתם באמת משפצים??​

עם ריביות כאלה זה בטוח לא עם יועץ...
מקבלים אותם אוטומטית באישור עקרוני שמקבלים מהבנק...
ככה לפחות מה שאני רואה...​
אתה ממש טועה.
שיפוצים?? בדרגה שניה??? בפרט למזרחי זה מאוד יפה. וכנראה יש סיבה למה הלכו דווקא לשם.​

אתה ממש טועה.
שיפוצים?? בדרגה שניה??? בפרט למזרחי זה מאוד יפה. וכנראה יש סיבה למה הלכו דווק​
אתה ממש טועה.
שיפוצים?? בדרגה שניה??? בפרט למזרחי זה מאוד יפה. וכנראה יש סיבה למה הלכו דווקא לשם.​
מכיון שיש חריגת בניה בדירה הבנק הראשון לא הסכים לתת משכנתא לשיפוץ השאלה היא אם זה ריביות טובות ביחס לנתונים?

עדיין לא ענית אם זה עם יועץ או לא. חחח

אני מוציא עכשיו משכנתא שכל השליש קבועה צמודה הוא מסלול פיתוי(מחזיר מיד)
איך אני מבקש מהבנקאי שישית שם את הריביות הגבוהות בלי שיבין למה?

אני מוציא עכשיו משכנתא שכל השליש קבועה צמודה הוא מסלול פיתוי(מחזיר מיד)
איך אני מבקש מהבנקאי שישית שם את הריביות הגבוהות בלי שיבין למה?
אתה חושב שהוא מפגר..?!

@מהנדסת תוכנה
יש אפשרות להוריד עוד את הריביות בלא צמוד בגלל ה'משתנה צמודה'
וגם הבנקים בחודשיים האחרונים יותר גמישים קצת...
תודה!
מה שכרגע הכי חשוב לי לדעת,
האם כדאי לי למחזר גם את הישנה
(במידה ואקבל תנאים טובים יותר...)

העוגן של מזרחי בשינוי הקרוב כיוון של עליה או ירידה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה