- הוסף לסימניות
- #5,841
אתה יועץ ?אז מה הפיתרון?
איך כולם עושים את זה?
אתה יועץ ?אז מה הפיתרון?
איך כולם עושים את זה?
לאאתה יועץ ?
וודאי שיקלקלההכנסות שלנו ב''ה תקינות יחסית לסכום המשכנתא באם ננסה לגשת לבנק בלבד בלי יועץ יש סיכוי שזה יקלקל לנו(כגון שאח''כ לא נוכל לבקש שוב באותו בנק )או שיש מה לנסות (די ברור לנו התמהיל הרצוי)
אי אפשר לקחת זכאות גם אם 2 הזוגות זכאים כ"א בנפרדעוד שאלה זכאות משכנתא של משרד השיכון האם ניתן לממש במקרה שרק לאחד מהשותפים יש זכאות?
אזור ה 4.7-5 ללא צמוד.שלום, אני ניגש כרגע לקניית דירה בשווי 950000, יש לי הון עצמי של 450000 ומעוניין לקחת משכנתא ע"ס 500000 (הוצאות יועץ עו"ד יש לי), רציתי לדת בגדול כמה ריבית יש על הוואה כזו
תלוי למי.תודה רבה, עוד אני רוצה לדעת האם כיום יותר משתלם לא צמוד למדד
לצערי זה לא צפי ...יש צפי לשינויים בעדכון הקרוב של שערי הריבית. בגלל המצב?
תודה
לצערי צודק. זינוק בריביות. המל"צ בנסיקה.לצערי זה לא צפי ...
זה כבר כאן!
עלייה חדה מאוד בתשואות אגח
עלויות הגיוס קפצו והריבית מינימום שניתן לקבל היום גבוהה בכחצי אחוז ממה שהיה ניתן לקבל לפני שבוע , ועוד היד נטויה..
מי שיש לו אישור בתוקף שירוץ לבצע מהר ככל הניתן !
מי שיש לו אישור בבנק טפחות עם מרכיב מל"צ שיבצע היום או מחר !!!
גם אם יש לאישור תוקף יותר ארוך
העוגן של המלצ בטפחות הולך לזנק ב11 לחודש בצורה דרמטית
שלום
אשמח לדעת על משכנתא שיפוצים ע"ס 350000 ש"ח בריבית של 5.5 קל"צ עם החזר חודשי 1900 ש"ח ל-30 שנה כשהדירה ממושכנת בסך מיליון ש"ח עם החזר חודשי של 5100 תודה.
אכן השלמנו את כל המסמכים.לצערי זה לא צפי ...
זה כבר כאן!
עלייה חדה מאוד בתשואות אגח
עלויות הגיוס קפצו והריבית מינימום שניתן לקבל היום גבוהה בכחצי אחוז ממה שהיה ניתן לקבל לפני שבוע , ועוד היד נטויה..
מי שיש לו אישור בתוקף שירוץ לבצע מהר ככל הניתן !
מי שיש לו אישור בבנק טפחות עם מרכיב מל"צ שיבצע היום או מחר !!!
גם אם יש לאישור תוקף יותר ארוך
העוגן של המלצ בטפחות הולך לזנק ב11 לחודש בצורה דרמטית
ובעצם שיגמר המלחמה זה יחזור לעצמו. אכן השלמנו את כל המסמכים. והתברר שהאישור עקרוני היה תקף עד ה-9. והריבית במלצ עלתה בחצי אחוז. ממש יעזור לי להבין האם כדאי להמשיך או לחכות חודשיים ויהיה יותר טוב. מדובר המיחזור פנימי. תודה מראש לעונים.
לא יודע מה עומד מאחורי ההצעה,מה דעת המומחים על התמהיל והריביות המצ"ב?
אלפי תודות לטורחים לענות.
[חשוב להדגיש שזה לאדם עם עבר קצת לא נקי בחשבון בנק]
כן זה מיועץ וריביות גבוהות כמש"כ בגלל העברלא יודע מה עומד מאחורי ההצעה,
אבל מעבר לכך שהריביות גבוהות ,
התמהיל פשוט גרוע !!!
זה מיועץ?
כתבה ישנה לפני המלחמה..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים