השבע לא יותר יקר?ש מישהו שעשה בירור מה העדיפות של S8 על S7
ברור שכן (עם פליימוביל אולי הוא יסתדרוכן חשוב לי לדעת האם לפני כל הפעלה צריך לדאוג שלא יהיו חלקי פליימוביל גרביים וכדומה על הרצפה?
יא1. יש לי מדרגה, הוא יכול ליפול ממנה (אין לי אפליקציות ב"ה)?
איזה שדרוגים?3. מה המעלות העיקריות של השידרוגים?
?
אולטרא מקס V ופרו.איזה שדרוגים?
כן באידיש
אחד זה התחנת החלפה אוטומטית ואחד זה עדכון באגים ויש גם מקס וי -כבר לא זוכר מה שזה משדרגאולטרא ופרו.
יש מה לעשות לזה?כן באידיש
אולי זה רעיוןיש מה לעשות לזה?
אולי לעדכן ח"פ באפליקציה (אין לי צורך בחלק שאחרי המדרגה.)
כ8 ס"מ.אולי זה רעיון
מדרגה גבוהה?
פילטר פעם במה דורש ההתעסקות בניקוי וכו'?
יש באלי?פילטר פעם ב
התכוונתי לרוקן לא להחליףיש באלי?
לא מכיר, גם עם חומר ניקוי - יש לקנות של רוברוק@יעקב אסטרייכר קיבלתי הצעה ל S6 יד שניה, הרמה שלו פחותה בהרבה?
יש אפשרות לשטוף בדגמים הנ"ל רק עם מים? או גם עם חומר ניקוי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים