שואב שוטף יש לכם שואב אבק רובוטי?

• הוסף לסימניות
מותר לשאול למה חשבת לקנות חדש אם השיאומי עשה את העבודה?
ואשמח לשמות דגמים
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי איירובוט של שיומי. השתמשתי בו כמה שנים ועשה עבודה טובה.
אבל לאחרונה קניתי טינקו וזה וואהו ברמה אחרת.
אומנם לא אוטומטי. אבל עושה עבודה טובה פי אלף...
ממליצה לחשוב שוב :cool: אצלי השיומי ללא שימוש והטינקו, רק מלכתוב עליו אני מחייכת.
יכולה לפרט עוד על הטינקו?
אני חושבת ברצינות על רכישה,
אשמח לשמוע ממך איזה דגם יש לך, כמה עלה,
מה יכול לעשות,
כמה יעיל ללכלוך אמיתי
כמה אנרגיות צריך בשביל לנקות איתו
וכו'...

• הוסף לסימניות
יכולה לפרט עוד על הטינקו?
אני חושבת ברצינות על רכישה,
אשמח לשמוע ממך איזה דגם יש לך, כמה עלה,
מה יכול לעשות,
כמה יעיל ללכלוך אמיתי
כמה אנרגיות צריך בשביל לנקות איתו
וכו'...
יש לי את ה - s5 one floor. קניתי אותו באמזון במבצע מיוחד סביב ה - 1700. לא ראיתי מאז כזה מחיר.
ואני ממש מברכת אותו. אצלי בבית הוא משאיר נקי אבל יש לי בלטות. לא יודעת איך הוא עובד עם קרמיקות רגישות. לכלוכים קשים בעיקרון הוא לא מצליח אבל לפעמים הוא מפתיע. אני לפעמים דורכת על סקוטש ועם הרגל ומנקה לכלוכים קשים תוך כדי העבודה עם הטינקו. זה ממש פתרון לעצלנים.
מתי ממש בירכתי אותו?
כשהבן שלי הפיל כוס מיץ תפוזים על כל המטבח ובזמנים אחרים הייתי נלחצת אבל עם הטינקו שתי דקות והמטבח היה מצוחצח שוב. כנ"ל עם בקבוק שמן שנפל, לקח קצת יותר זמן אבל גם המטבח היה מצוחצח.
אני ממש ממליצה! הוא תחליף מעולה לניגוב היומי ולפעמים אני אפילו מנקה איתו לשבת.

• הוסף לסימניות
יש לי את ה - s5 one floor. קניתי אותו באמזון במבצע מיוחד סביב ה - 1700. לא ראיתי מאז כזה מחיר.
ואני ממש מברכת אותו. אצלי בבית הוא משאיר נקי אבל יש לי בלטות. לא יודעת איך הוא עובד עם קרמיקות רגישות. לכלוכים קשים בעיקרון הוא לא מצליח אבל לפעמים הוא מפתיע. אני לפעמים דורכת על סקוטש ועם הרגל ומנקה לכלוכים קשים תוך כדי העבודה עם הטינקו. זה ממש פתרון לעצלנים.
מתי ממש בירכתי אותו?
כשהבן שלי הפיל כוס מיץ תפוזים על כל המטבח ובזמנים אחרים הייתי נלחצת אבל עם הטינקו שתי דקות והמטבח היה מצוחצח שוב. כנ"ל עם בקבוק שמן שנפל, לקח קצת יותר זמן אבל גם המטבח היה מצוחצח.
אני ממש ממליצה! הוא תחליף מעולה לניגוב היומי ולפעמים אני אפילו מנקה איתו לשבת.
נראה לך שיעשה את העבודה גם למשפחתון בבית?
אם נשפך מרק טחון/אוכל וכאלה?
וגם לניגוב כזה של סוף יום שיהיה נקי ושיוכלו לזחול בכיף?
וגם-
עוצמת הרעש שלו מאפשרת עבודה בזמן שהילדים ישנים?
תודה @חיה4

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות או להשכיר תחפושת מושקעת מאוד לילדה בת 8 היא צריכה משהו פורח אפשר כפריה עם שמלה פורחת טווסית וכו'

• הוסף לסימניות
נראה לך שיעשה את העבודה גם למשפחתון בבית?
אם נשפך מרק טחון/אוכל וכאלה?
וגם לניגוב כזה של סוף יום שיהיה נקי ושיוכלו לזחול בכיף?
וגם-
עוצמת הרעש שלו מאפשרת עבודה בזמן שהילדים ישנים?
תודה @חיה4
כל דבר שמנקים מיד הוא מתמודד ברגע. תוך שניה יש רצפה נקיה יבשה!
אם הלכלוך נשאר זמן על הרצפה ודורכים עליו עד שהכל הופך לשחור ודביק. זה קצת קשה לו... אבל לפעמים מעבירים שוב איזה עשרים פעם והוא מוריד.
אני תמיד מעבירה אותו כשהילדים ישנים. זה לא מפריע להם.

• הוסף לסימניות
יש לכם מדריך למשתמש לשואב אבק רובוטי שוטף שיאומי דגם Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite?

• הוסף לסימניות
עכשיו באמזון צרפת טינקו S7 פרו רק ב2400 שח כולל משלוח עד הבית ומתח מתאים לארץ https://amzn.to/3D72wRH יש לסמן קופון הנחה בעמוד המוצר בגלל שיש באג בסיום החשבון בחיוב המיסים יש צורך להוסיף לעגלה מוצר זול כגון
https://amzn.to/43eW4Tg
1740565205797.png

ק.ש

• הוסף לסימניות
לקחת בסוף את זה?
יש לנו את זה כמתנה ומענין אותי אם שווה
כן
זה נחמד
הוא מטאטא לי את הבית
אם זה לפני שטיפה אז המים אח"כ יוצאים ממש נקיים
לפעמים עדיף כבר לטאטא ידנית במקום להטעין להדליק לכוון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה