עזרה יש לכם שתי דקות לעזור? כנסו לפה!

• הוסף לסימניות
בחסדו יתברך אני זוכה לאחרונה לעבוד על מחשב ללא אינטרנט. כשאני כן נצרך להשתמש ברשת, אני יושב לי בחדר המחשבים הסמוך לביתי (אחד מ-5), ועל המסך, בצד שמאל למעלה, מתקתק לי טיימר יורד עם מספר הדקות שנשארו לי.

תכל'ס.
יש כל מיני אשכולות מועילים ביותר שנצרכים לי, וחבל לי לשם עליהם את הדקות היקרות. הייתי רוצה להוריד אותם לאונ-קי, לפתוח אותם במחשב האישי שלי ולעבור עליהם בשובה ונחת.

ושוב תכל'ס
יש דרך להוריד אשכולות?

(ואם לא, למה לא?
צילום מסך מסובך מידי, האשכולות ארוכים לפעמים, או כפולי עמודים וכדומה.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
@סמליל תודה מיוחדת!
ניסיתי את זה וזה עובד יופי

אבל...
זה מדפיס לי רק את העמוד הנוכחי
יש דרך להתגבר גם על זה ולהדפיס שרשור ארוך של כל האשכול על עמודיו הרבים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אם מישהו חושב להשתמש בעצה שהציע סמליל.
אז כדאי לדעת שאם יש ציטוט ארוך שחשוב לכם
אזי לפני ההדפסה כדאי ללחוץ על "לחץ כדי להרחיב"
אם לא הוא יצא לכם קטוע

• הוסף לסימניות
כן את כל העמוד הנוכחי
אני מדבר על אשכולות מרובי עמודים, כאלו שבסוף כל עמוד יש את רשימת העמודים אליהם אפשר לדפדף.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
@וסרמן תנסה ללחוץ על ctrl+P ואז תפתח לך אופציית ההדפסה , שים לב שבעמודים מסומן שם: הכל
ולא העמוד הראשון בלבד
צילום מסך 2022-10-12 153943.png

• הוסף לסימניות
@וסרמן תנסה ללחוץ על ctrl+P ואז תפתח לך אופציית ההדפסה , שים לב שבעמודים מסומן שם: הכל
ולא העמוד הראשון בלבד
כמו שכבר כתבתי.
העמודים שעליהם אני מדבר הם עמודים איטרנטיים באתר
אולי יש לזה שם אחר שאני לא יודע עליו?

• הוסף לסימניות
כן את כל העמוד הנוכחי
אני מדבר על אשכולות מרובי עמודים, כאלו שבסוף כל עמוד יש את רשימת העמודים אליהם אפשר לדפדף.

תודה מראש!
לא ניראה שיש אפשרות
תצטרך לייצא כל שירשור בניפרד:confused:

אא"כ יש פו מישהו שיכול להחכימנו
אני בכל אופן, לא הצלחתי)

• הוסף לסימניות
ואחרי שאני עושה את זה, יש דרך לחבר אותם בחזרה?
אני לא גרפיקאי, ולא מבין יותר מידי בתוכנות השונות. האם באחת התוכנות היותר מצויות יש אפשרות לחבר כמה קבצי PDF זה לזה, כדי שהם ייצרו מסמך ארוך ורצוף?

• הוסף לסימניות
ואם כבר, תודה לכל אלו שעל אף שהכותרת מצהירה בבירור על כך שאשכול הנוכחי מבקש עזרה, ובלי להתבייש אומר שהוא ייקח 2 דקות מזמנכם היקר, בכל זאת נכנסתם, ובאמת עזרתם.
עמישראל, אשריכם!

• הוסף לסימניות

אופסס..​

כתובת זאת סגורה לפי הגדרות הקהילה אליה אתה שייך.​

אפשר צילום מסך?

• הוסף לסימניות

אופסס..​

כתובת זאת סגורה לפי הגדרות הקהילה אליה אתה שייך.​

אפשר צילום מסך?
מה חסום?
זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה