בקשה יש לכם תכולת דירה למסירה?

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם יש לכם
מיטות
ארונות
תנור
מכונת כביסה
שידה
שידת החתלה

בקיצור,
אם יש לכם אחד מאלה או משהו אחר שלא הזכרתי
אני ממש אשמח.
כי אנחנו עוברים בעז"ה דירה ואין לנו רהיטים בכלל.

תודה מראש .

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם יש לכם
מיטות
ארונות
תנור
מכונת כביסה
שידה
שידת החתלה

בקיצור,
אם יש לכם אחד מאלה או משהו אחר שלא הזכרתי
אני ממש אשמח.
כי אנחנו עוברים בעז"ה דירה ואין לנו רהיטים בכלל.

תודה מראש .
תחפשי באגורה צריך סבלנות יום יום אבל בסוף מוצאים את מה שאת צריכה ויש שם דברים ממש יפים ואיכותיים
(יש אפשרות להתקין לך סוכן חכם שמתרה לך התראה על מה שאת מחפשת)
וכמו כן יש את אתר יד 2

• הוסף לסימניות
אז אבדוק מחר אם הוא עדיין בבית של ההורים שלי-
תנור דלונגי שחור 2 תאים+גז במצב טוב.
אעדכן אותך מחר בל"נ

• הוסף לסימניות
אם זה בירושלים יש משהו להציע אולם יש איזשהם תכניות שלא עובדות, אם את רוצה תיצרי קשר
YAIR220491
GMAIL.COM @

אני אחכה אם אמצא משהו תקין לגמרי, אם לא אפנה אליכם.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה