- הוסף לסימניות
תודה רבה. יקררר.הדגם הזה בלבן
Weiterleitungshinweis
www.google.com
זה בינתיים מה שיצא לי...גם אני באמצע בירורים.
אצלי אין שום אדים ושום נזילה ברוך ה.תודה רבה לכולם. אתם ממש מקדמים ומחכימים אותי.
יש עוד משהו\מישהו?
יש כאן עוד כאלו שיש להם נזילה של נוזלי האדים או חלודה בתנור של אלקטרולוקס דגם EOB2100? @שוקו חם האם זה בעייתי גם אם התנור הוא ללא מגירות מתחתיו, כלומר מתחת לכיריים ויש רק את הסוף של הארון?
יש לך את ה 2100? 53 ליטר זה לא קטן מדאי?אצלי אין שום אדים ושום נזילה ברוך ה.
מרוצה מאוד
אז זה לא זה.אני לא יודעת כמה ליטר.
גודל סטנדרט
2 תבניות ורשת
עם טורבו
זה מה שיש לך? ואת מרוצה ממנו?EOB5450AAX אלקטרולוקס![]()
מפרט טכני EOB5450AAX Electrolux אלקטרולוקס מוצר ארכיון - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של EOB5450AAX Electrolux אלקטרולוקס. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
74 ליטר עם טורבו.
בשיא החשמל והמיזוג אמרו לי שהיבואן הרשמי כבר לא מביא אותו כי זה יחסית דגם ישן.EOB5450AAX אלקטרולוקס![]()
מפרט טכני EOB5450AAX Electrolux אלקטרולוקס מוצר ארכיון - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של EOB5450AAX Electrolux אלקטרולוקס. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
74 ליטר עם טורבו.
כן. מאאאד!!!זה מה שיש לך? ואת מרוצה ממנו?
איך הדו תאי בילד אין של סול? שוה משהו?
מה עושה מי שרוצה בילד אין דו תאי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים