תנור אפייה יש לכם תנור בקו ואתם מרוצים??

• הוסף לסימניות
מתעניין לגבי תנור דו תאי משולב של בקו

דגם KFDM62120 DX​

אם יש לכם את התנור הזה אשמח לברר
איך האפייה שלו והאם התא העליון פחות חזק?
אשמח לכל מידע
KFDM62120-DX-DSL-2-Custom.jpg

• הוסף לסימניות
התא העליון פחות חזק מהתחתון
בסה"כ מרוצים
אם הנותן שירות הוא ברימאג הייתי ממליץ לך להתרחק,השירות הכי גרוע שנתקלתי מעודי
וכן ביקורות מדהימות בגוגל

• הוסף לסימניות
יש לי את התנור הזה מעל 6 שנים
(לא זוכרת את הדגם המדויק, אבל הוא נראה בדיוק כמו זה שבתמונה)
ב"ה עובד מעולה, התא העליון פחות חזק מהתחתון, אבל לדעתי התחתון חזק מאד
(כלומר שהעליון מבחינתי הוא הנורמה. מקווה שזה היה ברור)

• הוסף לסימניות
אני צריך את העליון לבשרי
התחתון בשביל חלות ועוגות,
אם העליון לא מתאים לאפיה אזה האפשרות השניה זה לקנות תנור תא אחד לחלבי וטוסטר אובן לבשרי (אין לי מקום לשתי חד תאי)
אבל אם התא העליון לא פחות מטוסטר אובן אז כן עדיף לי לקנות את התנור הזה וזה בעצם הנקודה שאני מנסה להבין
לפי מה שכתבו פה זה נשמע מתאים נכון?

• הוסף לסימניות
מתעניינת גם,
יש טורבו בשני התאים?
האם ניתן לאפות בו זמנית מבחינת כשרות?
איך הכיריים?

• הוסף לסימניות
מתעניין לגבי תנור דו תאי משולב של בקו

דגם KFDM62120 DX​

אם יש לכם את התנור הזה אשמח לברר
איך האפייה שלו והאם התא העליון פחות חזק?
אשמח לכל מידע
צפה בקובץ המצורף 1907910
לפני שאתם מבררים תבדקו אם יש במלאי, "בקו" מיוצר בטורקיה ואין איתם סחר כבר תקופה ארוכה
לאתרים יש שיטה ישנה ומוצלחת מאוד להשאיר באתר מוצרים שכבר אין מזמן, ואתם עושים הזמנה, ואז מתקשר נציג ואומר שבדיוק נגמר והמשלוח הבא יגיע רק בעוד חודש, ולכן בתור פיצוי הוא יתן לכם "מוצר טוב יותר" של חברה "הרבה יותר טובה" ובאותו מחיר.

• הוסף לסימניות
לפני שאתם מבררים תבדקו אם יש במלאי, "בקו" מיוצר בטורקיה ואין איתם סחר כבר תקופה ארוכה
לאתרים יש שיטה ישנה ומוצלחת מאוד להשאיר באתר מוצרים שכבר אין מזמן, ואתם עושים הזמנה, ואז מתקשר נציג ואומר שבדיוק נגמר והמשלוח הבא יגיע רק בעוד חודש, ולכן בתור פיצוי הוא יתן לכם "מוצר טוב יותר" של חברה "הרבה יותר טובה" ובאותו מחיר.
ראיתי במחסני חשמל לא דרך אתרים

• הוסף לסימניות
לי יש אותו כבר שנתיים.
אני מרוצה מאוד מאוד ב"ה.
לא מרגישה בעיה עם החוזק. למטה בשרי ולמעלה חלבי והכל יוצא מעולה.
ממליצה ממש!

• הוסף לסימניות
לי יש אותו כבר שנתיים.
אני מרוצה מאוד מאוד ב"ה.
ממליצה ממש!
איך מפעילים את הלמטה?
אני מסובבת את הכפתור של המעלות והוא לא מתחמם

• הוסף לסימניות
לי יש אותו כבר שנתיים.
אני מרוצה מאוד מאוד ב"ה.
ממליצה ממש!
אשמח לדעת למה החלבי למעלה ולא הפוך
מתלבטת מה עדיף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה