הוא הנורמה.
לפני שאתם מבררים תבדקו אם יש במלאי, "בקו" מיוצר בטורקיה ואין איתם סחר כבר תקופה ארוכהמתעניין לגבי תנור דו תאי משולב של בקו
דגם KFDM62120 DX
אם יש לכם את התנור הזה אשמח לברר
איך האפייה שלו והאם התא העליון פחות חזק?
אשמח לכל מידע
צפה בקובץ המצורף 1907910
ראיתי במחסני חשמל לא דרך אתריםלפני שאתם מבררים תבדקו אם יש במלאי, "בקו" מיוצר בטורקיה ואין איתם סחר כבר תקופה ארוכה
לאתרים יש שיטה ישנה ומוצלחת מאוד להשאיר באתר מוצרים שכבר אין מזמן, ואתם עושים הזמנה, ואז מתקשר נציג ואומר שבדיוק נגמר והמשלוח הבא יגיע רק בעוד חודש, ולכן בתור פיצוי הוא יתן לכם "מוצר טוב יותר" של חברה "הרבה יותר טובה" ובאותו מחיר.
תיקון: בשיא החשמל והמיזוגראיתי במחסני חשמל לא דרך אתרים
אז אולי יש לי דגם אחר.התחתון מתקרב לנורמה,העליון מתרחק
איך מפעילים את הלמטה?לי יש אותו כבר שנתיים.
אני מרוצה מאוד מאוד ב"ה.
לא מרגישה בעיה עם החוזק. למטה בשרי ולמעלה חלבי והכל יוצא מעולה.
ממליצה ממש!
ביחד עם הסטופראיך מפעילים את הלמטה?
אני מסובבת את הכפתור של המעלות והוא לא מתחמם
שזה אומר?ביחד עם הסטופר
יש 3 כפתורים בשביל להפעיל את הלמטהשזה אומר?
אשמח לדעת למה החלבי למעלה ולא הפוךלי יש אותו כבר שנתיים.
אני מרוצה מאוד מאוד ב"ה.
לא מרגישה בעיה עם החוזק. למטה בשרי ולמעלה חלבי והכל יוצא מעולה.
ממליצה ממש!
תודה ענקיתיש 3 כפתורים בשביל להפעיל את הלמטה
מעלות
סטופר-דקות הכפתור השמאלי
ומצב טורבו / עליון תחתון
אצלכם החלבי למטה או למעלה?ביחד עם הסטופר
למעלהאצלכם החלבי למטה או למעלה?
מתלבטת על זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים