תנור אפייה יש לכם תנור דו תאי של בקו?- אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת לקנות תנור דו תאי, המליצו לי על בלומברג ובקו.
אשמח דחוף לשמוע המלצות!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לנו יש את bko דו תאי.
אנחנו מאד מרוצים :)
שימו לב ההכשר הבדץ הוא רק על ההפרדה בין התאים ולא על מצב שבת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה הדגם?
אפשר לאפות ב2 התאים בו זמנית?
אני לא יודעת מה הדגם :(
אפשר תכנית להפעיל בו זמנית את 2 התאים.
אך מבחינת הבד"ץ אם אחד לבשרי ואחד לחלבי
אסור להפעיל בו זמנית.

• הוסף לסימניות
יש לי בלומברג דו תאי
במשך שנתיים, מרוצה מאד

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת לקנות תנור דו תאי, המליצו לי על בלומברג ובקו.
אשמח דחוף לשמוע המלצות!
תודה מראש
היה לי במשך 4 שנים תנור דו תאי בקו בדץ, הייתי מרוצה
חשוב לציין שאני לא האפיינית הכי גדולה אבל כן אופה מדי פעם ויצא מצוין, ובמהלך השנים לא היו בכלל תקלות
(4 שנים כי מכרתי אותו עקב שיפוץ, לא שנהרס או משהו)

• הוסף לסימניות
היה לי במשך 4 שנים תנור דו תאי בקו בדץ, הייתי מרוצה
חשוב לציין שאני לא האפיינית הכי גדולה אבל כן אופה מדי פעם ויצא מצוין, ובמהלך השנים לא היו בכלל תקלות
(4 שנים כי מכרתי אותו עקב שיפוץ, לא שנהרס או משהו)
לי יש BEKO, ואני ממש מרוצה!!!
תנור מעולהֱ!
מה הדגם?
רוצה להגיע לחנות ולדעת מה לבקש.
תודה!

• הוסף לסימניות
לא זוכרת אבל בשעתו קראו לזה בקו בדץ כי היה הכשר בדץ על אפיה ב2 התאים ביחד של חלב ובשר
לנו יש את בקו הבדץ וכתוב בהוראות של הבדץ שאסור להפעיל ביחד את 2 התאים.

• הוסף לסימניות
ש לי כבר כמעט 7 שנים תנור של בקו.
https://eoo.co.il/product/תנור-בנוי-דו-תאי-נירוסטה-beko-יבואן-רשמי-דג/
קנינו במשפחה עוד שניים. כולם מרוצים מאד. אפס תקלות, ניתן לאפות בשני התאים יחד (קו 25A או תלת פאזי), הדלתות מתפרקות בקלות כולל הזכוכיות ומתנקות בקלות.
לא רואה שום סיבה לשלם לחברות ממותגות שלא בהכרח טובות יותר

• הוסף לסימניות
לנו יש בקו מעל 14!!! שנים עדיין עובד מצוין היה אצלנו בשימוש כ 9 שנים ואח"כ עבר לשרת יח"ד ועדיין עובד

• הוסף לסימניות
מותר לאפות בשני התאים יחד רק פרווה
לא חלבי ובשרי יחד

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שרוצה למכור תנור בקו בדץ דו תאי עם גז, חדש באריזה, בבית שמש, 200 שקל פחות ממחיר החנות. אם תרצו תצרו קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה