דיל יש לכם VISA? תוכלו לקבל משחק חינם. רק היום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1684241251865.png

• הוסף לסימניות
ניסיתי להרשם
בשביל לאמת מספר טלפון הוא שולח הודעת טקסט
יש לי מכשיר כשר
מה עושים?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שהוא לא מצליח לחשב לי?

קבצים מצורפים

• 1684241549470.png
    1684241549470.png
    KB 40.2 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
ויש גם אוזניות בלוטוט בחינם.

עולה 49.99 דולר

מכניסים קוד 80Q6ONY6

המחיר יורד ל10 דולר.

מכניסים קוד VISA10 והמחיר יורד ל0.00 כולל משלוח חינם.
עד שהצלחתי להזמין את המשחק בסוף עלה לי 2 דולר..
אפשר גם את האוזניות למי שהזמין כבר את המשחק? או שזה מוגבל ל1 בשבוע?

• הוסף לסימניות
ניסיתי פעם נוספת,
וכעת הצליח.
מה זה משחק הזה?
שווה להזמין?
או לנצל את הקוד על משהו אחר?

• הוסף לסימניות
@3524, מאיפה קיבלת את המידע על הקוד של VISA10?
אשמח גם להתעדכן.

• הוסף לסימניות
הזמנתי את שתיהם
(שתי חשבונות אמזון)

• הוסף לסימניות
לא ניתן להחיל את קוד ההטבה שהזנת על הרכישה שלך.
כותב לי כך על שני הקופונים, למה??
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר?
מנסה להזמין את האוזניות
1684243473467.png

• הוסף לסימניות
יש עוד דברים נחמדים שאפשר להזמין בחינם או בכמה גרושים??
אם אתם אוהבים לקבל דברים בחינם ואתם במקרה ירושלמיים, כנסו לאתר 'ירושלמי' ותקבלו מתנה לחג השבועות 30 שקל לקניה ברמי לוי.

זה גם נחשב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה