דיל יש לכם VISA? תוכלו לקבל משחק חינם. רק היום.

• הוסף לסימניות
המבצע של ויזה זה לא לנצח
עוד פעם אחת וגמרנו 2.5, 9.5, 16.5, 23.5

• הוסף לסימניות
עבד עכשיו למישהו?
או שיש מוצרים אחרים שיעבוד עכשיו?

• הוסף לסימניות
מה זה בעצם קופונים באמזון - למה שמישהו יעשה מבצע להוריד 39 דולר מ49 ?

• הוסף לסימניות
ועכשיו יש את המוצר הזה:

פנס חירום גדול, נטען גם באמצעות השמש, מחירו 49.99 דולר, קופון 70CA3HRT יוריד את מחירו ל15 דולר, קופון VISA10 יוריד את מחירו ל5 דולר. כולל משלוח עד הבית חינם.
הקופון הראשון עובד
של הויזה לא עובד "הקופון אינו חוקי"

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכל לעלות את הלינק לעמוד הקופונים.
תודה

• הוסף לסימניות
זה רק לאלו שקנו בעבר באמזון או שזה עובד גם בקניה ראשונה ?

• הוסף לסימניות
אף קופון לא עובד לי, לא של ויזה ולא של החנויות.
מישהו ניסה עכשיו והצליח?

• הוסף לסימניות
קופון VISA10 לא עובד לי

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה ניסיונות הצלחתי לקבל הנחה מהקופון הראשון, את השני הוא לא קיבל למרות ששילמתי עם ויזה,
נשאר לי לשלם 15 ש"ח.
גם שווה.

תודה

• הוסף לסימניות
יש לי רק ישראכארט ...
טוב יש סיבה להחליף

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה ניסיונות הצלחתי לקבל הנחה מהקופון הראשון, את השני הוא לא קיבל למרות ששילמתי עם ויזה,
נשאר לי לשלם 15 ש"ח.
גם שווה.

תודה
15 ש"ח? לא דולר? תוודאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה