דיל יש לכם VISA? תוכלו לקבל משחק חינם. רק היום.

הקוד של הויזה לא מוריד לי עשר דולר, כי כתוב שם שזה בקניה מעל 50 דולר, יתכן שצריך להוריד קודם אתה הקוד של ויזה ואחכ את הקופון של אמזון בעצמו?

הקוד של הויזה לא מוריד לי עשר דולר, כי כתוב שם שזה בקניה מעל 50 דולר, יתכן שצריך להוריד קודם אתה הקוד של ויזה ואחכ את הקופון של אמזון בעצמו?
חשבתי כך. אך גם אחרי שהסרתי את הקופון השני הוא לא מאפשר שימשו בקופון הזה.

באיזה קישור עובד לכם הקופון של אמזון?

מישהו יכול לומר לי איפה הוא רואה את כל המוצרים שיש עליהם את הקופון של 80 אחוז ?

למישהו יש לינק לכל הקופונים של אמזון?

למה לא נותן לי את הקוד של הויזה?
‏‏צילום מסך (126).png

גם לי לא נותן

מידי פעם נגמר והם מחדשים מהתחלה

הקופון הראשון עובד לכם?
(הזמנתי היום את המשחק, כעת פתחתי חשבון חדש, על אותה ויזה, יכול להיות שזו הבעיה?)

כ

אפשר להזמין או את המשחק או את הבלוטוס
נותן להתשמש רק בקופון אחד
אני הצלחתי את המשחק ואת האוזניות כבר לא נתן רק ב10$
או לפתוח חשבון נוסף

אפשר להזמין או את המשחק או את הבלוטוס
נותן להתשמש רק בקופון אחד
אני הצלחתי את המשחק ואת האוזניות כבר לא נתן רק ב10$
או לפתוח חשבון נוסף
אפשר לקבל קישור לאוזניות?
אני נכנסת לקישור הקודם וזה לא זמין...

הוא לא נותן לי שום אפשרות להנחה בכל הקישורים.
למה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה