דיל יש לכם VISA? תוכלו לקבל משחק חינם. רק היום.

מי שיש לו חשבון באמזון עם כרטיס אשראי ויזה
לא צריך שום קוד קופון
הכל כבר נמצא אוטומטית.

לי השעון חכם עולה 12 דולר 6 על השעון ו6 משלוח
גם לכם?

אפשר להזמין מוצר אחד בכל כרטיס ויזה באותו חשבון אמזון?
הזמנתי מוצר אחד ולא נותן לי את ההנחות למוצר נוסף בויזה אחר
נראה לי גם
ניסיתי להזמין עוד משהו ולא הצלחתי

אכן אפשר לממש את הקופון פעם אחת לכל חשבון, אני פשוט פתחתי חשבון נוסף על אותו הכרטיס ועבד לי שוב

זה לא נותן לי את ההטבה
1684841937502.png

נשמע מעניין פה.
ואגב הקוד של הויזה עובד!!!
אבל שימו לב שאתם מקלידים נכון - שהאות הראשונה גדולה!!!!
אני מצאתי את השעון כאן
אפשר לחפש אולי יש בקישור עוד דברים מעניינים
בראש הדף כתוב את קוד הקופון

איך אני מקבלת את הקוד קופון מויזה?
האם זה קוד אישי או שמישהו כאן יכול לתת ויעבוד אצלי?

המחיר בלי ויזה הוא 1200 ש"ח ההגיון אומר שזה משהו טוב
אי אפשר לדעת,
שבוע שעבר פתאום תוכ"ד עלה המחיר לאחד המוצרים שהיו עם קופון הזוי וכו' - וזה היה ממש בולט שזה רק כדי שיהיה משלוח חינם של מעל 49$.... אל תסמוך על אף אחד

זה הולך ככה:

נכנסים לקישור

מחיר המוצר 49.90 דולר.

מכניסים לסל, לפני התשלום מכניסים קוד 804SJDNY והמחיר יורד עד 10 דולר.

מכניסים קוד נוסף: VISA10 והמחיר יורד לאפס דולר, והמשלוח הביתה חינם. רק היום, עד גמר המלאי, מוגבל למימוש אחד לחשבון.

אי אפשר לדעת,
שבוע שעבר פתאום תוכ"ד עלה המחיר לאחד המוצרים שהיו עם קופון הזוי וכו' - וזה היה ממש בולט שזה רק כדי שיהיה משלוח חינם.... אל תסמוך על אף אחד
צודק המוצר שהזמנתי שבוע שעבר עלה 60 דולר וירד אח"כ ל20...

מישהו יודע למה לא עובד לי הקוד של הויזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה